מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב סביב פיקת הברךלילית17/07/2012
שלום ,
אני בת 29, משקל תקין לגובה.
בשנה האחרונה אני סובלת מכאבים חוזרים בקדמת הברך, גם לאחר פעילות ספורט וגם לאחר פעילות יומיומית רגילה.
הכאב כולל רעידות ללא נפיחות
אורתופדים שלחו אותי לפיזורתרפיות + כדורים אנטי דלקתיים+ חבישות אלסתיות- כל האיפולים הנ"ל עזרו לתקופה של שבועיים (במקרה הטוב) ואז הכאב חזר.
אבחנה: Chondromalacia patellae
האם יש טיפול כירופרקטי שיכול לעזור לטווח הארוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב סביב פיקת הברך - תגובה
ד``ר נמרוד לירם17/07/2012שלום לילית,
לא סיפרת לנו איזו הדמייה נעשתה בברך אם בכלל, וכיצד הגיעו לאבחנה שכתבת.
chondromalacia patellae בעיקרון הינו מצב של שחיקה בין הפיקה לתעלה הגרמית על עצם הירך, שאורכה מס' סנטימטרים ועליה נעה הפיקה. האבחנה הנ"ל נקראת בעת זו גם patello femoral arthritis. קיימים טיפולים שונים היכולים לעזור, החל מחיזוק ואיזון שרירי הירך, שיקום מכני פיסיקלי, אולטרא-סאונד או לייזר ובשנים האחרונות התפתחה טכניקת חבישה שפותחה ע"י כירופרקטור יפני (Kenzo) ב- קינֶזיו-טייפּ היעילה במקרים אלה. עלייך לפנות לכירופרקטור באזורך הבקיא ומצוייד באמצעים אלה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)