כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    hodaya367
    29/07/2012

הי, בת 23.5 ויש לי כבר 4 חודשים בערך כאבים בגב התחתון בצד ימין וגם בישבן בצד ימין וגם במפשעה בצד ימין וגם בכל האזור של העצם שם(קוראים לזה אולי מפרק הירך?? או משהו כזה בערך) וגם באזור של קצת מתחת לגב התחתון ובכלל כל האזור של הישיבה כואב לי . לא יכולה לשבת רצוף יותר מ10 דק כי אז זה מתחיל להציק . כעיקרון זה מתחיל כאי נוחות תמידית וכשאני יושבת (או שוכבת) זה מתחיל לשרוף ואם אני יושבת רצוף יותר מ10 - 15 דקות זה מתחיל לכאוב ולעיתים רחוקות יש דקירות. מה זה יכול להיות?? ושאלה נוספת פיזיוטרפיה ושחייה יכול לעזור?? מחכה לתשובה. תודה והמשך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    30/07/2012

הודייה שלום רב,
    את מתארת כאן סיפטומים אשר יכולים להשתייך לשתי אבחנות עיקריות (יש יותר אך לא נבלבל אותך):
    דלקת במפרק האגן או שרירי העכוז עקב הליכה רבת שנים עם אגן נטוי ורגליים באורכים לא שווים תפקודית או אנאטומית

דלקת במעטפת כרית הדיסק בחוליה האחרונה בגב התחתון עקב מנח נטוי של האגן כאמור, ויתכן אף ששתי האבחנות קיימות כרגע,

פיזיוטרפיה ושחיה אכן משחררות שרירים אך אינן מיישרות אגן וחוליות, אלו הם תפקידי הדר לכירופרקטיקה,
    אנא, גשי להיבדק, לקבל אבחון נכון וטיפול מתאים, אשר קרוטב לוודאי ניתן יהיה בו לשלב בין הכירופרקט לשחיה ולפיזיוטרפיה

אם אין התקדמות, אשמח לקבלך לייעוץ וחוות דעת שניה או אף לטיפול באם תבחרי בכך לפי זכויותייך בחוק זכויות החולה,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו