שאלה בשביל מישהו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בשביל מישהו
    ללי
    12/08/2012

לחברתי יש בת שהיא בת 15 .כשהייתה קטנה היה לה סרטן במע' העצבים וזה פגע בעמוד השידרה .היא גדלה ויש לה צליעה כזו וכף הרגל עקומה לצד.ברור לי שאין לי את כל הנתונים אבל שאלתי האם בעקרון יש טיפולים כלשהם שיכולים לשפר את המצב? האם ספורט כמו שחייה יכול לעזור או להזיק?ומכיוון שהילדה בת עשרה ורוצה להיות כחברותיה האם יש איזה סוג של נעלי עקב שיכולות להתאים לה במצבה?האם יש כאלו המומחים לדבר ויכולים לבנות נעל עם עקב קטן אפילו -רק לאירועים?האם והבת מדוכדכות ואני רוצה לעזור להן כמה שאפשר.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בשביל מישהו

הוספת תגובה

• שאלה בשביל מישהו - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    12/08/2012

שלום ללי,
    צריך כמובן לבדוק את הנערה ולראות מה ניתן לעשות.
    ישנה קשת שלמה של אפשרויות ספורט העשויות לעזור במצבים כאלה, לחזק, לשקם ולשפר יכולות. עד כמה הדבר יתקן את העיוות, אין לדעת ללא בדיקה. גם אחר בדיקה באופן אפקטיבי קשה לנבא זאת.
    באשר לנעל מיוחדת, יש חנויות אורתופדיה המתמחות בכך בכל עיר. דפי זהב או קופ"ח יוכלו לעזור בהמלצה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו