מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואבת מאדשרון29/08/2012
שלום רב כבר זמן מה שאני סובלת מכאבי גב חזקים.זה בעיקר מתמקד בצד הימני העליון כלומר צוואר כתף שכמה וסוחב לי מאד ליד עדכדי שזה מרגיש לי כמו כאב דלקתי בפנים.
בסהכ אני מרגישה את הגב והצוואר מאד מאד תפוס והכאבים ועוצמתם נעים במהלך היום.
כשבלילה בשכיבה(ולאו דווקא על הצד הכואב)אני לא מוצאת "שקט ומקום נוח" ועל הבטן זה הכי מורגש וכואב(השיכמה והיד).
וגם בבוקר בקימה הכאב מאד מתעצם ואני מתקשה לקום ולנוע בחופשיות..
הכאב ביד גם קצת מלחיץ אותי.ואני בכלל לא ככ מבינה מה קורה??
האם זה בגלל המזגנים,מאווררים יוגה שהתחלתי לפני מספר חודשים או מה???
ומה שמוזר שאין הקלה רק החרפה.
האם כדאי לגשת לרופא?ואיזה? לקחת איזשהו כדור??(לא מתה על "כדורים")...
לקחתי אופטלגין אבל זה לא ממש עזר.
עשיתי גם לפני שבוע וקצת עיסוי אבל זה גם לא ממש עזר.
מחממת את המקום כששוכבת בכרית חשמילת.האם זה טוב??כאילו עוזר באותו הרגע אבל לא מעבר.
אשמח מאד לחוות דעת והמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה אחת....
שרון29/08/2012האם כדאי ללכת לשיעור יוגה היום או דווקא לעשות הפסקה לאור המב או שאולי יש איזושהי הכוונה ממה להימנע??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי גם לציין....
שרון29/08/2012שבחודשים האחרונים יש לי כאבים מהאגן שמושכים כלפי מטה ברגל שמאל והכאב בחיבור בין הירך לאגן.
זה היה מאד חזק ואחרי זמן מה נרגע קצת,אבל שוב חזר לאחרונה.
התחתי לאחרונה לעשות הליכות (ויוגה)
האם יש קשר??
האם יש קשר לגב??
מה רצוי לעשות עם כל "המצב" כולו באופן כללי???
וסדרת עיסויים (מאחר וטיפול אחד לא ממש יעיל) זה "עסק" יקר מאד במצטבר עבורי.
(ובקופח התורים ארוכים מאד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי גם לציין.... - תגובה
ד``ר נמרוד לירם29/08/2012שלום שרון,
כל קשת התלונות והשאלות מצביעה על ליקוי בעמוד-שדרה המגרה או לוחץ מעט על עצבים. אני מניח שכירופרקטור טוב יוכל לעזור, אז אנא טלפני למישהו/היא באזור מגוריך וקבעי תור. הייתי נמנע מפעילות העשויה להחמיר עד אז.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)