סימפיזיוליזיס??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפיזיוליזיס??
    מירית
    30/08/2012

שלום,
    אני בהריון בתחילת חודש רביעי, זהו הריוני הראשון. ואני סובלת מכאבים חזקים בתחתית הגב-באזור האגן. כמו"כ כאבים בקרסוליים. הכאבים באגן מורגשים כמעט בכל מצב- בישיבה, בהליכה, בקימה ואף מגבילים את יכולתי להתכופף.
    מסקירה שערכתי באינטרנט גיליתי על תופעת הסיפזיוליזיס, אולם איני חשה כאבים בעצם האגן הקדמים, רק בעצם האחורית.
    כיצד ניתן חאבחן האם מדובר בסיפזיוליזיס? ומה הטיפול המתאים?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימפיזיוליזיס??

הוספת תגובה

• סימפיזיוליזיס?? - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    30/08/2012

שלום מירית,
    קיימת תופעה דומה מאד לסימפזיטיס בעצמות האגן האחוריות ופרקי סקרואיליוּם הנקראת: osteitis condensans illi ואופיינית אף היא להריון. סביר להניח שזהו זה. מצב זה מגיב טוב לטיפול כירופרקטור. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגורת תמיכה

מירית
    02/09/2012

האם חגורה לאגן אמורה לעזור? והאם היא מומלצת לשימוש בהריון?
    הכוונה לחגורת סקרואיליאק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגורה

נמרוד לירם
    03/09/2012

חגורה יכולה לעזור זמנית. לא הייתי בונה עליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו