לד"ר עופר ברוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר עופר ברוך
    סיגלית
    05/09/2012

כתבת ש"זה מתאים לבעיה של כריות דיסק שלוחצות על חוט השדרה כנראה ולכן, יש לפנות לניורולוג ולקבל הפניה לבדיקת אמ אר איי צווארי דחוף."

מדוע כתבת לי שאני צריכה לעשות אמ אר איי צווארי דחוף??? מדוע?

הMRI שלי יצא בתווך התקין = ואין לי כריות דיסק שלוחצות על חוט השדרה כפי שכתבת!!!

אז ממה זה נובע ההתכווצויות של שרירים הבלתי רצוניים?
    מה גורם לשרירים להתכווץ באופן בלתי רצוני?

מה יכולה להיות הסיבה לכך לתזוזות הבלתי רצוניות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר עופר ברוך

הוספת תגובה

• לד"ר עופר ברוך - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    05/09/2012

סיגלית שלום,
    בדיקת הMRI הייתה נחוצה והכרחית לבחינת מספר גורמים, וחלקם אכן נשללו אך מכיוון שלא ראיתי את ההדמייה, קשה לקבל את האבחנות הרדיולוגיות מבלי לוודא כי כירופרקטית אבחנתית אין ממצא המצביע על אותה היצרות אפשרית בצוואר.
    לגבי ההמשך, עלייך כאמור להגיע לבדיקה כירופרקטית ונוירולוגית אשר תבדוק את מצבך ותתחיל לשפר את תגובת חיישני הצוואר המשפיעים על הרפלקסים הצוואריים/מוחיים הגורמים לרעידות.
    ללא מרכיב זה, קשה יהיה להתקדם ולכן, שאלות נוספות בעניין רק בנושא הבדיקות כאשר לא התחלת טיפול מסודר, יהיו לא לעניין ולא אוכל להתייחס אליהן,
    אנא גשי להיבדק כירופרקטית, לקבל טיפול ואף יכולה להביא את ההדמיה לבחינתי,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו