כאבים במפשעה ובאגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפשעה ובאגן
    מתן
    29/09/2012

לפני כשלושה שבועות החלו לי כאבים חזקים במפשעה תוך הקרנה לרגליים (הכאבים היו בתחילה בצד ימין, עברו לשמאל, שוב לימין וכו). הייתי בטוחה שמדובר במשהו גניקולוגי, אך שלושת הרופאים שביקרתי אצלם אמרו שמבחינה גינקולוגית הכל תקין. אחד מהם ייעץ לי לבדוק גם אצל אורטופד. האורתופוד אמר שייתכן שזה מתיחת גיד או משהו כזה ונתן לי אנטיביטויקה. האם יש בדיקה/צילום שמומלץ לי לעשות? האם יכול להיות שזה לא קשור לגידים? האם עליי להימנע מפעילויות מסוימות?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במפשעה ובאגן

הוספת תגובה

• כאבים במפשעה ובאגן - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    30/09/2012

שלום אריאל,
    קיימת סבירות כי הכאב עליו את מדווחת נובע מעמוד השדרה. בדיקה קלינית של כירופרקטור (משמעות בדיקה קלינית היא תשאול מדוייק ובדיקה פיסיקלית מדוקדקת) יכולה לעלות על מצב זה ומהותו. אמליץ לך למצוא מישהו טוב באיזור שלך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במפשעה ובאגן - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    30/09/2012

מתנצל. התכוונתי לזוהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו