כאבים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגוף
    ,תמר
    16/10/2012

ערב טוב
    יש לי כמה בעיות אני מקווה שאני בפורום המתאים כי אין לי מושג לאיזה רופא עלי לפנות
    הבעיה הראשונה שלי היא באצבעות של הרגליים אני לא יכולה לקפל אותם למטה כמו שאני יכולה עם אצבעות היד אני ממש מרגישה כאב ולפעמים השריר נתפס .
    הבעיה השניה היא שלפני חודש בערך התחלתי להרגיש כאבים בגוף במיוחד רגלים וידיים חשבתי שזה משכיבה לא נכונה אבל לאט לאט ראיתי שהרגלים במיוחד מאוד התנפחו לי
    מה זה יכול להיות ?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגוף

הוספת תגובה

• כאבים בגוף - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    17/10/2012

תמר שלום,
    את מציגה כאן מספר בעיות אשר יתכן והינן קשורות אחת לשניה כגון בסוג מסויים של דלקת פרקים - ואז לפנות לבדיקות ובירור אצל רופא ראומטולוג ורצוי במחלקה ראומטולוגית בתוך בית חולים,

אפשרות נוספת היא קיצור גידים עקב יציבת אגן, רגליים, וכפות רגליים לא טובה לאורך שנים רבות הגורמת לעומס יתר על גידי האצבעות ברגליים

אפשרות נוספת היא היצרות תעלת שדרה הגורמת לשרירי כפות הרגליים להתכווץ,
    אנא פני כאמור לבדיקה מסודרת של ראומטולוג ובמקביל אצל כירופרקט העוסק גם בשיקום ובספורט ותרגילים,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו