מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחרור קנאקים בגוףסמר04/11/2012
שלום רב,בתי בת 14+ מאז ומתמיד היא משחררת המון קנאקים בעיקר בידיים וברגליים אבל אם אפשרי גם במפרקים נוספים בגוף ,היא נהנית מתחושת השחרור אחרי וטוענת שהיא ממש מרגישה הקלה ....מה זה אומר? האם יש סיכון בכך? המלצות לטיפול ? בקיצור אשמח ללמוד עוד ...כי אותי תמיד חינכו שאם אני יעשה הרבה קנאקים בכוונה יהיו לי בעיות מפרקים והידיים שלי ירעדו...?!יש אמת?
תודה מראש ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחרור קנאקים בגוף - תגובה
ד``ר עופר ברוך06/11/2012סמר שלום רב,
תחושת השחרור והאופוריה שביתך מרגישה נובעת משלושה מרכיבים:
הפעלת חיישני תחושה נוירולוגיים מכאניים בפרקי האצבעות אשר ממריצים תחושות נעימות למוח, של הקלה ריווח וחיוניות במיפרקים כמו גם חוזק נוסף,
שחרור בועיות גז ממיפרקי האצבעות על ידי תנועת המשיכה היוצרת וואקום בתוך המיפרקים וגז זה, נמצא במחקרים כגז ניטרו-אוקסיד או בעברית גז הצחוק, הגורם לאדם להיות באופוריה למשך עד כחצי שעה,
הרצון של ביתך המתבגרת לבדוק גבולות עימך ולעצבן דווקא אותך כי היא יודעת שתעירי לה,
אין ממש באמונה התפלה כי ירעדו לה הידיים מביצוע קנאקים, אך הסיכון בביצועם המרובה הוא גמישות יתר בפרקים וכן שחיקת סחוסים פנימית אם היא מכופפת את הפרקים/אצבעות ולא מושכת אותם לאורך האצבעות.
יתכן שכדאי לכן לגשת לכירופרקט והוא יאזן את השלד שלה כך שהיא תרגיש חזקה וישרה, ללא צורך ביצירת הקנאים בעצמה, וחוץ מזה תקבלי נערה מתבגרת אשר תגדל ישר ולא עם נטיית אגן או עקמת חלילה אשר נפוצות אצל בנות צעירות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)