שחרור קנאקים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחרור קנאקים בגוף
    סמר
    04/11/2012

שלום רב,בתי בת 14+ מאז ומתמיד היא משחררת המון קנאקים בעיקר בידיים וברגליים אבל אם אפשרי גם במפרקים נוספים בגוף ,היא נהנית מתחושת השחרור אחרי וטוענת שהיא ממש מרגישה הקלה ....מה זה אומר? האם יש סיכון בכך? המלצות לטיפול ? בקיצור אשמח ללמוד עוד ...כי אותי תמיד חינכו שאם אני יעשה הרבה קנאקים בכוונה יהיו לי בעיות מפרקים והידיים שלי ירעדו...?!יש אמת?
    תודה מראש ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחרור קנאקים בגוף

הוספת תגובה

• שחרור קנאקים בגוף - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    06/11/2012

סמר שלום רב,
    תחושת השחרור והאופוריה שביתך מרגישה נובעת משלושה מרכיבים:

הפעלת חיישני תחושה נוירולוגיים מכאניים בפרקי האצבעות אשר ממריצים תחושות נעימות למוח, של הקלה ריווח וחיוניות במיפרקים כמו גם חוזק נוסף,

שחרור בועיות גז ממיפרקי האצבעות על ידי תנועת המשיכה היוצרת וואקום בתוך המיפרקים וגז זה, נמצא במחקרים כגז ניטרו-אוקסיד או בעברית גז הצחוק, הגורם לאדם להיות באופוריה למשך עד כחצי שעה,

הרצון של ביתך המתבגרת לבדוק גבולות עימך ולעצבן דווקא אותך כי היא יודעת שתעירי לה,

אין ממש באמונה התפלה כי ירעדו לה הידיים מביצוע קנאקים, אך הסיכון בביצועם המרובה הוא גמישות יתר בפרקים וכן שחיקת סחוסים פנימית אם היא מכופפת את הפרקים/אצבעות ולא מושכת אותם לאורך האצבעות.
    יתכן שכדאי לכן לגשת לכירופרקט והוא יאזן את השלד שלה כך שהיא תרגיש חזקה וישרה, ללא צורך ביצירת הקנאים בעצמה, וחוץ מזה תקבלי נערה מתבגרת אשר תגדל ישר ולא עם נטיית אגן או עקמת חלילה אשר נפוצות אצל בנות צעירות

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו