מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסק מותנית - שנה אחרירועי05/11/2012
שלום רב, בעת השיקול לניתוח פריצת דיסק עולה השאלה של נזקים נוירולוגיים. מה נחשב לנזק נוירולוגי, או תופעה נוריולוגית שבגינה יש לשקול ניתוח? אני פשוט לאחר שנה עם פריצת דיסק ב-l5-s1. אני מתפקד באופן מלא בחיי. הכאב הוא סביל ולא מגביל אותי כמעט בכלום. אני ללא משככי כאבים ולא ביצעתי שום טיפול למעט כירופרקטיקה ופיזיותרפיה – זה עזר, ואני עדיין מטופל בכירופרקטיקה אחת לחודש. אני חי את חיי בצורה מלאה, ללא פעילות מאומצת מדיי. הנקודה היא שיש לי גלים של תחושות לא ברורות ברגל ימין ואני מניח שיש לחץ על העצב. התחושות יכולות להיות: שריפה, נימול, כאב וכד'. יש תבנית בה התחושות באות, ואז משתפר וחוזר חלילה – כך זה נמשך. אין חולשה ברגל, וכמו שאמרתי אני באופן כללי חי טוב . י אני עושה תרגילים והתחלתי לשחות – הייתי שחיין בעבר. באופן כללי אני מרגיש שהבעיה אצלי היא גם מנטלית מה שמאוד מפריע לאיכות החיים. אשמח לתשובה. תודה, רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק מותנית - שנה אחרי - תגובה
ד``ר נמרוד לירם05/11/2012רועי שלום,
תופעה נוירולוגית המצדיקה ניתוח יכולה להיות כזו המסכנת את תפקוד מערכת העצבים ולוחצת לחץ ניכר על הרכיב התנועתי, דהיינו גורמת לדלדול שרירים, חולשה מתגברת או חו"ח הפרעה במתן שתן או פעולת מעי.
תופעות תחושתיות פחותות כמו כאב או רגישות בדרך כלל אינן מצדיקות ניתוח בשלב הראשוני. אם הכאבים בלתי נסבלים ומגבילים במהלך תקופה ארוכה (חודשים) אפשר לשקול ניתוח איכות חיים, לא כזה הבא למנוע חסר נוירולוגי.
במקרה שלך נראה כי אין מה לשקול ניתוח. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני מציע לך לנסות מיטת היפוך-גב BA
אוסתיאופט11/11/2012תראה בגוגל : EP-550
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)