ביקור אצל כירופרקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביקור אצל כירופרקט
    ד
    03/03/2008

שלום לכולם,
    אני סובל מכאבים ועקצוצים בצוואר באופן כרוני כבר 7 שנים ומחפש המלצה לכירופרקט טוב באזור המרכז.
    התעניינתי בעבר במס כירופרקטים והעדפתי לוותר על הטיפול בעקבות המחיר הגבוהה של ביקור יחיד.
    אשמח להמלצה במחיר סביר.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביקור אצל כירופרקט

הוספת תגובה

• ד

ד''ר גל גריסרו
    03/03/2008

שלום לכבודו

לגבי כירופרקטור באזור המרכז או בכל אזור בארץ הכנס לאתרנו
    .www.israeldc.com

תצטרך לשאול את הכירופרקטור המדובר למחיר, אך אם המחיר מרטיע אותך ובריאותך לא חשובה לך הייתי מציע לך לחפש פתרונות במקומות אחרים מכיוון שבכירופרקטיקה משלמים על מקצועיות פרופר ואין הוא מקצוע פשוט שיש להקל בראשו או במחירו !

ד"ר גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ד
    04/03/2008

בריאותי כמובן חשובה לי ואין סכום שאני לא אשקיע על מנת למצוא פתרון לבעיה רק שבנושאים שכאלו אף אחד לא רוצה לשלם המון מבלי לקבל תמורה (כמו שקורה הרבה לצערנו) ומוזר בעיניי שרק לשם איבחון הבעיה נדרשתי לשלם סכום לא קטן

כשאתה אומר "משלמים על מקצועיות פרופר " זה נכון לגבי הרבה תחומים (ולא תמיד נתקלים במקצועיות) ולמרות זאת אני חושב שבתחום הנ"ל חבל לגבות סכומים גבוהים עוד לפני שאובחנה הבעיה ואם יש כזאת בכלל.

תודה על התשובה
    אני אבדוק באתרכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה סופית

ד''ר גל גריסרו
    04/03/2008

ד שלום

אין לי מושג למי פנית ואינני הדובר של מקצועות אחרים אך ביקור ראשון אצל כירופרקטור מוסמך בתנאי שהוא מוסמך כהלכה כולל איבחון מפורט ודקדקני ונותן מענה לשאלות רבות ,אם לו לכולם.
    ד"ר לכירופרקטיקה רוכש את הידע שלו ומיומנותיו בשנים רבות רבות של לימודים. כירופרקטיקה היא המקצוע הרפואי ה שלישי בגודלו בארה"ב שם אין שום בעיה לשלם ואינני רואה שום פסול לשלם לאדם בעד מיקצועיותו גם בארץ. שוב בתנאי שהגעת לכירופרקטור מוסמך ולא לשרלטנים הקיימים בשוק

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו