מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביקור אצל כירופרקטד03/03/2008
שלום לכולם,
אני סובל מכאבים ועקצוצים בצוואר באופן כרוני כבר 7 שנים ומחפש המלצה לכירופרקט טוב באזור המרכז.
התעניינתי בעבר במס כירופרקטים והעדפתי לוותר על הטיפול בעקבות המחיר הגבוהה של ביקור יחיד.
אשמח להמלצה במחיר סביר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
ד''ר גל גריסרו03/03/2008שלום לכבודו
לגבי כירופרקטור באזור המרכז או בכל אזור בארץ הכנס לאתרנו
.www.israeldc.com
תצטרך לשאול את הכירופרקטור המדובר למחיר, אך אם המחיר מרטיע אותך ובריאותך לא חשובה לך הייתי מציע לך לחפש פתרונות במקומות אחרים מכיוון שבכירופרקטיקה משלמים על מקצועיות פרופר ואין הוא מקצוע פשוט שיש להקל בראשו או במחירו !
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ד04/03/2008בריאותי כמובן חשובה לי ואין סכום שאני לא אשקיע על מנת למצוא פתרון לבעיה רק שבנושאים שכאלו אף אחד לא רוצה לשלם המון מבלי לקבל תמורה (כמו שקורה הרבה לצערנו) ומוזר בעיניי שרק לשם איבחון הבעיה נדרשתי לשלם סכום לא קטן
כשאתה אומר "משלמים על מקצועיות פרופר " זה נכון לגבי הרבה תחומים (ולא תמיד נתקלים במקצועיות) ולמרות זאת אני חושב שבתחום הנ"ל חבל לגבות סכומים גבוהים עוד לפני שאובחנה הבעיה ואם יש כזאת בכלל.
תודה על התשובה
אני אבדוק באתרכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה סופית
ד''ר גל גריסרו04/03/2008ד שלום
אין לי מושג למי פנית ואינני הדובר של מקצועות אחרים אך ביקור ראשון אצל כירופרקטור מוסמך בתנאי שהוא מוסמך כהלכה כולל איבחון מפורט ודקדקני ונותן מענה לשאלות רבות ,אם לו לכולם.
ד"ר לכירופרקטיקה רוכש את הידע שלו ומיומנותיו בשנים רבות רבות של לימודים. כירופרקטיקה היא המקצוע הרפואי ה שלישי בגודלו בארה"ב שם אין שום בעיה לשלם ואינני רואה שום פסול לשלם לאדם בעד מיקצועיותו גם בארץ. שוב בתנאי שהגעת לכירופרקטור מוסמך ולא לשרלטנים הקיימים בשוק
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)