כאב גב עליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב עליון
    אבי
    16/12/2012

שלום רב,
    בעקבות כאב בצואר\גב עליון ותחושה ש"זזה לי חוליה" ושמשהו לוחץ לי על עצב המוביל לכתף ונותן תחושת "משיכה" כואבת, החלטתי ללכת לכירופרקט. לצערי, הכירופרקט החליט "לטפל" בכל הצואר ובתנועה אגרסיבית מאד סובב לי אותו וכביכול החזיר לי את החוליות למקום. 4 קליקים רציניים נשמעו בעת הפעולה.
    כשיצאתי ממנו הרגשתי מוזר כאילו "הזדקף לי הצואר" וגמישות התנועה היתה שונה. מאז - לפני כחודש יש לי קליקים וחריקות בכל תנועה של הצואר לכל כיוון.
    מיותר לציין שזה גם החמיר את הכאב. אם כי כרגע פחות כואב.
    מה הסיבה לחריקות אלה ? האם זה יפסיק אי פעם או האם נעשה לי נזק בלתי הפיך?
    האם הטיפול הכירופרקטי המתואר לעיל הגיוני בכלל?
    האם יש מה לעשות בעניין?
    אשמח לתגובתך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב עליון

הוספת תגובה

• כאב גב עליון - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    17/12/2012

אבי שלום,
    במבחן התוצאה, הטיפול שקבלת סובל מכשל בעיקר בתחום המעקב. נראה כי סוג הטיפול אותו נתן הכירופרקטור עומד בסטנדרטים המקובלים. לפעמים יש תגובתיות כואבת וצריך לדעת איך להתמודד עמה. קשה לי לאמוד מהי מידת המיומנות של המטפל והאם נבדקת כראוי, אך לעיתים מניפולציה נתפשת כאגרסיבית. כאמור, מבחן התוצאה אינו משביע רצון כפי שאתה מתאר. סביר להניח כי היה צורך במעקב צמוד ואולי טיפול נוסף, אולי אף התייחסות נוספת. אלה חסרים בדיווח שלך.

אני מניח כי התוצאה עליה אתה מדבר הפיכה וניתנת לשיפור. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי צוואר

כפיר בן גליל
    28/12/2012

הי, כנראה שהטיפול היה אגרסיבי מדי בשבילך. זו הסיבה שצריך להתחיל לעבוד בצורה עדינה ולחמם את השרירים, ואז לעבור לעבודה יותר חזקה אם מתאפשר
    כפיר בן גליל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו