אחריי שני ניתוחים של קרע בלברום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחריי שני ניתוחים של קרע בלברום
    אבי
    29/12/2012

שלום ד"ר במהלך החמש שניים האחרונות עברתי שני ניתוחים של קרע בלברום במפרק ירך ימין (ניתוח ארטוסקופיה) האחרון לפני כשנה בשבוע האחרון רני חש כאב באזור הניתוח מלווה בכאב גב תחתון אשר מקרין לשני המפרקים גם ימין וגם שמאל בזמן שאני לוחץ אם היידים על הגב התחתון הצליל של קנקים נעלמים לגמריי האם לפי דעתך טיפול כרופרקטי יכול לעזור לי ולשפר את דווח פעילות המפרק אני חייב להוסיף שהכאב חזק בשכיבה וקימה משכיבה וישיבה ממושכת במידה וטיפול כרוקפרקטיה לא יעזור אני חושש שאני יצטרך לעבור ניתוח שלישי האם יש לך נסיון אם בעיה דומה אם מטופלים שלך בעבר אשמח לתובה מנומקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחריי שני ניתוחים של קרע בלברום - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    30/12/2012

אבי שלום רב,
    אכן יש נסיון, ולפי תיאורך, נראה כי הפעם הכאבים בעיקרם יכולים לנבוע ממיפרקי האגן והחיבור שלו לגב התחתון,
    במרבית המיקרים לאנשים שסבלו מבעיות לאברום או ניתוחי ירךאנו מוצאים כי הם הולכים לא ישר כאשר האגן שלהם נוטה לצד מסויים, ואז אורך הרגליים לא שווה וגורם הפעלת עומס לא סימטרי על פרקי הירך והסחוסים כולל הלברום.
    כמובן, שתנועת ירך חדה לצד כמו בנפילה או החלקה או העיטה יכולים גם הם לגרום נזק לסחוס הלאברום, וגם מבנה אגן גנטי,
    לכן,
    אנו צריכים לבדוק אותך אישית, לקחת היסטוריה של פציעות והתפתחות מגיל התינוקות ועד היום, בעיות שלד במשפחה ואז להשוות לממצאי ההדמיה והתמונות שבדקו אותך איתם.
    אתה צריך גם לזכור שכל הליכה כזאת עם אגן לא ישר וכאבים, גורמת לך באופן אוטומטי לכווץ ולקצר את שרירי הירך והגב ואז, החיכוך והכאב מתגבר בגב, במיוחד כפי שציינתה, כאשר את זז במיטה או משנה תנוחה של יציבה כגון קימה משכיבה ומישיבה,
    אנא, פנה לבדיקה מסודרת, אבחון כירופרקטי מסודר והרכב תוכנית טיפול עם מגוון טכניקות (לא אחת), אשר יעזרו לך ללכת ישר, משוחרר ואז התיקונים שנעשו לך בלאברום יחלימו מהר יותר,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו