עקמת גב המציקה בצורתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת גב המציקה בצורתה
    דודי שמח
    12/03/2008

אני בן 25יש לי עקמת גב מאוד בולטת גם שאני מאוד רזה תמיד נראה שיש לי כרס ולאחרונה התחלתי להתאמן במכון כושר האם זה יעזור לצורת הגב (לישר אותו קצת ואם יש דרך אחרת לשיפור האסתתי) כמו כן שהיתי בצבא עשיתי פיזיוטרפיה ותרגילים וזה לא עזר במשך 4 חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת גב המציקה בצורתה

הוספת תגובה

• עקמת אצל גבר בן 25

ד``ר עופר ברוך
    13/03/2008

דודי שלום,
    חסרה לנו אינפורמציה רבה כגון היסטוריה של עקמת במשפחה, גיל התחלת העקמת שלך וכמה מעלות היא אובחנה, האם היא גורמת לך לבליטת צלעות אחורה רק בצד אחד של עמוד השדרה והאם הייתה פציעה או תאונה חזקה או מחלת שרירים מילדות.
    כמוכן, מה הפרופיל הרפואי שקיבלתה ומה היו תפקידיך בצבא.
    כשנקבל את התשובות נוכל לנסות ולתת לך תשובה מקצועית ומדוייקת יותר.
    כדאי אם ניתן לשלוח לנו בקישור את צילומי הרנטגן שמורים בקובץ JPEG,
    ניתן גם לסקור תשובות דומות למיקרי עקמת בדפי פורום קודמים.
    בברכה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקמת גב וצורתה המשך (דוד שמח)

דודי שמח
    22/03/2008

לד"ר עופר ברוך שלום לגבי הערותיך אז כך העקמת אינה מופיעה במשפחה והגילוי שלה היה בצבא כי בילדותי לא זכור לי על צורה בעיתית בגב או על כאבים באזור (היתכן שהעקמת נוצרה בצבא מהרמת משקל כבד?) לפי בדיקות שיש לי מהצבא מדובר ב 20 מעלות ds-d הדי השניה לא ברורה אולי dh לפי הסתכלות במראה יש בליטה של שני הצלעות אחורה ללא פציעה או מחלת שרירים תפקידי בצבא היה חובש לוחם ביחידה קרבית בפרופיל 97 כמו כן בבדיקה נוספת שמצאתי הממצאים הם סקוליוזיס קמורה לימין בעמוד שדרה גבי ללא ממצא פותולגי מוקדי אנסה גם לצרף תמונות וצילומים אשמח לקבל הערות והארות נוספות לעניין בתודה מראש דודי שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקמת בגיל 25 וכירופרקטיקה

ד``ר עופר ברוך
    23/03/2008

דודי שלום,
    תודה על האינפורמציה, אשר בשלב זה יכולה לכוון אותנו לפתרון חלקי אפשרי. מכיוון שסיום בניית מסת העצם בכל עצמות השלד מסתיימת בגילאי 25, הסבירות לשינוי נוסף ואקראי (החמרה) איננו נמצא בספרות המדעית.
    לעומת זאת, שיפור בזוית העקמת של בסביבות 2 ספרות הוא הגיוני וצפוי בעקבות תוכנית טיפול משולבת כירופרקטית ושיקומית במקביל לשיפור בתפקוד יציבתך ו עמוד השדרה שלך, בהנחה כי אין פגיעה מבנית בחוליות עמוד השדרה כתוצאה מהרמת משקולות כפי שציינתה.
    אנא פנה לכירופרקט אשר יוכל גם לבנות עבורך תוכנית שיקום ותרגילים מכוונת אישית (לא רק תרגילים בדף לקחת הביתה) אשר תתורגל עימך אישית על ידו או בעזרת מדריך כושר אישי.
    תוכל והנך חייב להביא עמך לבדיקה אצלו או אצלה את צילומיך.
    בברכה ולבריאות,

ד"ר ברוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו