בעיית קרסול וברך ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית קרסול וברך ימין
    אני
    06/03/2013

שלום רב, בת 38, מזה כחצי שנה סובלת מכאבים בקרסול (שנבעו מסיבוב קטן של הקרסול במקלחת) ומכאבים בברך ימין שנבעו מתנועה לא נכונה בחדר כושר. בדיקת אולטראסאונד הראתה עיבוי של 0.5 ס"מ ב-mcl הפנימי. מומחה ברכיים אמר שזה כנראה התרככות פנימית של הפיקה בברך והאורטופד שלי חושב גם שמדובר בזה או בקרע קטנטן של המינסקוס. עברתי כבר למעלה מ-20 טיפולי פיזותרפיה, 5 דיקורי סיני, ברכית, קרסולית ועדיין השיפור הוא מזערי. קשה לי לעמוד על הרגליים הרבה זמן, קצב ההליכה יחסית איטי, קשה לי ללכת יותר מ-10-15 דקות. סוף סוף אישור לי בדיקת הדמיה mri שתערך עוד כשבועיים וחצי. הקרסול גם כואב לי ומעט נפוח.
    השאלה שלי האם הכירופרקטיקה יכולה לעזור במקרה שלי?
    אשמח לתשובתכם והסברכם,
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית קרסול וברך ימין

הוספת תגובה

• בעיית קרסול וברך ימין - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    07/03/2013

אני שלום,
    לאחר MRI, את צריכה הערכה רצינית של מומחה ברכיים. לא משנה אם זה כירופרקטור, רופא שיקום או פיזיותרפיסט. העיקר הוא שיש לו/לה ניסיון משמעותי עם ברכיים. אם צריך ניתוח, הכתובת הבאה היא אורתופדיה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כירופרקט מתאים

אני
    07/03/2013

שלום ,
    האם יש כירופרקט מתאים ומומחה שמטפל בבעיות ברכיים בעיר פתח תקוה או באזור הקרוב לה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו