כאבי גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון
    לופז יצחק
    23/04/2013

לפני כארבעה חודשים הרמתי משא של בערך שבעה קילו לקומה שניה כשהנחתי את החבילה על השולחן הרגשתי כאילו נקרע לי איזי חוט ואז התחלתי לרעוד הדופק עלה הרגשתי חום הלכתי לאורטופד נתנו לי איתופן אבל לא עזר ועכשיו כואב לי בצד שמאל למרות שהכאב התחיל בצד ימין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    24/04/2013

יצחק שלום,
    תיאור פציעתך יכול בהחלט לרמז על פגיעה בעצב היוצא מחוט השדרה בגב התחתון עקב תזוזת חוליה או לחץ של כרית דיסק סחוסית הנלחצת בין שתי חוליות בגב,
    לחץ כזה, יכול בהחלט לגרום לרעידות שריר (נקרא פיברילאציות), ותחושת חום יכולה להעיד או על פגיעה של דיסק או על עליה בקצב פעילות מערכת עצבים אוטומטית (אוטונומית סימפטטית) אשר קשורה לעליית קצב הלב וכן, חלקית לעלית חום הגוף,
    קבלת תרופה בלבד ללא השלמת האבחון לגורם המדוייק מונעת ממך החלטה על כיוון טיפול נכון לפי האבחנות שבוצעו לפי בדיקות שרירים, עצבים ואף בדיקות הדמייה.
    מעבר הכאב בין הצדדים עשוי אף הוא להצביע על שינוי בלחץ כרית הדיסק והתעקמות האגן והגב על מנת ל"ברוח" מהכאב,
    ממליץ לך במקביל לאורטופד, לפנות לד"ר לכירופרקטיקה (ישנן מגוון רמות הכשרה ורומות טיפול במקצוע הכירופרקטיקה, ישנם כירופרקטים רגילים שלמדו והוכשרו 7 שנים, וישנם מומחים שלמדו והוכשרו יותר שנים) בדיקה מסודרת אבחונים והחלטה מושכלת על תמהיל הטיפולים המתאימים לך ולמצבך,
    בהצלחה בכל דרך שתבחר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה פריצת דיסק?

מיכל
    14/05/2013

היי , האם עשית CT? אולי יש לך פריצת דיסק? אם כך אני בחום ממליצה על מערכת DDS500 שהיא בעצם חגורה דינאמית שמטפלת בבעיות גב. אני רכשתי מגלובל מדיק את החגורה.
    שיהיה לך רפואה שלמה. מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו