טיפול בכאב גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בכאב גב
    מוטי
    18/03/2008

שלום,

אני סובל כ-10 חודשים מכאבי גב לא פוסקים.
    המוקדים הם בגב התחתון (מהעכוז) ומתחת לשכמות.

אני לאחר צילום CT שקבע שיש בלט L5-S1 - אך לפי האורטופדים ספק אם הוא הגורם לכאבים.
    ב-MRI נראה כי יש בלט ובקע קל בצוואר (C4,5,6).

אני מנסה דיקור, פיזיוטרפיה והליכות אך ללא שיפור (כנ"ל לגבי תרופות משכחות אנטי-דלקתיות ואחרות).
    אני אנסה שחיה בהקדם.

האם יש לך הצעות נוספות שיכולות לשכח את הכאב או אולי להעלימו (בתקווה) ?
    האם יתכן כי מדובר בעצבים ושרירים ולא בעיה בחוליות ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בכאב גב

הוספת תגובה

• כאבי גב ושכמות פנימיות בו זמנית

ד``ר עופר ברוך
    19/03/2008

מוטי שלום,
    הנך מתאר מצב בו בהחלט יתכן כי פגיעות הדיסק הצוואריות משפיעות על הכאב המקרין לשכמות ואולי אף לוחצות על עצבים בחוט השדרה אשר יורדים אל הגב התחתון והעכוז.
    ד"ר לכירופרקטיקה אשר עבר הכשרה מתאימה ואמון על קריאת הדמיות אלו בדיוק ואפילו יותר לעומק מרופא רגיל, יוכל לבדוק אותך ואת ההדמיות ולתת לך תשובות מדוייקות יותר. בבדיקות הכירופרקטיות של ההדמיות אנו בוחנים בנוסף לפגיעות הדיסק גם את מבנה החוליות והרקמות אשר יכולים להשפיע על אותן פגיעות.
    ד"ר לכירופרקטיקה מרכיב לך תוכנית טיפול אשר מורכבת ממגוון טכניקות מתיחה מיוחדות, טכניקות איזון ושיפור התפקוד של החוליות והאגן, טכניקות עצמיות לתירגול בבית ובעיקר למניעה. כל אלו משולבים במספר טיפולים ראשוניים אשר בעקבותם, ניתן להבחין בבירור אם מצבך משתפר או אם נדרשים להוסיף מרכיב או גורם טיפולי נוסף, או אחר.
    כירופרקטיקה היא מקצוע מקביל לאורטופדיה עם קבלות מצויינות על אחוזי הצלחה במקרים דומים לשלך לאורך עשרות מחקרים מדעיים. אין טעם רק לבוא על מנת לנסות. יש טעם לבוא על מנת להיבדק, לקבל איבחון כירופרקטי מדוייק ולקבל את דרך הטיפול הנכונה לך המוכחת מחקרית.
    בברכה ולבריאות,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו