התקצרות שריר החזה הגדול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקצרות שריר החזה הגדול?
    איריס
    14/05/2013

שלום לך
    מזה כחצי שנה לאחר שהתעמלתי בשיטת פילטיס התחלתי לסבול מזרמים ו"סחיבה", דקירות וכל זה באיזור שד שמאל, מתחתיו בצלע והתחושה זוועתית. עברתי בלי סוף טיפולי דיקור (בגב), אוסטיאופטיה וכלום לא זז. בדקתי חקרתי וראיתי שישנן נקודות מגע כואבות שעל ידי עסוי שלהם ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר.
    אני חושדת בהתקצרות שריר החזה הגדול מה דעתכם?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקצרות שריר החזה הגדול?

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

איריס
    14/05/2013

ממוגרפיה ויתר בדיקות השד שליליות. CT עמ"ש גבי עם ממצא של DISH בחוליות T4-T7 +זיזים גרמיים וכן בלט דיסקלי בגובה C7-T1

אני די חוששת ממניפולציות ולכן מתייעצת ואשמח לשמוע המלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    14/05/2013

איריס שלום רב,
    תודה על הפנייה
    לפי תיאורייך, כנראה שאכן יש בעיה תפקודית מכאנית של הגב העליון ולא רק השריר מתחת לחזה,
    ממצאי השחיקה הגרמית של חוליות הגב שלך (DISH) ב חוליות 4-7 אכן יכולים להשפיע על כאב ותחושה באיזור.
    הייתי ממליץ כי תפני לדר לכירופרקטיקה שיבדוק היטב את מקור הכאב על ידי מישוש, הנעת הכתפיים, הזרועות והצוואר, יבדוק רפלקסים עצביים היכולים להשפיע באיזור זה ויציע לך תמהיל טכניקות טיפול מתאימות למצבך.
    יש לנו במקצוע הכירופרקטיקה מעל 20 טכניקות ולא רק מניפולציות ולכן, כדאי לגשת לאבחון מסודר ולייעוץ מקצועי מתאים.
    אשמח לבדוק ולייעץ לך באם תרצי במרפאותיי בתל אביב או בכוכב יאיר
    בהצלחה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו