כאבי תופת והקרנות לגפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי תופת והקרנות לגפיים
    זיו
    18/06/2013

שלום שמי זיו בן 39 סובל מפריצת דיסק מזה חודש עם הקרנות חזקות לרגליים והמפשעה עושה פזיותרפיה 3 פעמים בשבוע הבעיה שאחרי חודש מנוחה הכאבים לא פוחתים עשיתיבדיקת ctהתוצאות הן L2L3פריצת דיסק פראסנטרלית משמאל עם לחץ משמעותי על השק

L4L5 בלט דיסק ממצא את הרצסוס משמאל עם לחץ חזק על שורש שמאל
    אבקש לדעת עם יש משהו שיוכל להקל עלי ןלהחזיר אותי לשגרה הפסקתי אתמול לקחת כדורי אתופן אחרי שבועיים רצוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי תופת והקרנות לגפיים

הוספת תגובה

• כאבי תופת והקרנות לגפיים - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    18/06/2013

זיו שלום,
    מצבך ע"פ בדיקת ה- CT מצדיק ניסיון של טיפול כירופרקטור וכן התייעצות במרפאת כאב בנוגע להזרקה אפידורלית. אתופן במשך שבועיים זה מספיק תרופות נוגדות דלקת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתופן

רפי אוזן
    23/06/2013

ששלום. אני סובל מזה זמן מה מכאבי גב די חזקים לעיתים די קרובות. פניתי לרופא כללי ששלח אותי לפיזיוטרפיסט ובנוסף נתן לי 20 כדורי אתופן 400 מ"ג. מה הסיבה שבגללה נותנים כדדורין אלו? האם מדובר בריפוי דלקות? במשכך כאבים? אשמחמחתשובתכם וסיועכם טרם לקיחת הכדורים. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתופן - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    23/06/2013

רפי שלום,
    דר לכירופרקטיקה לא לומדים ולא מורשים לחוות דעה או לייעץ במתן או שלילת תרופות מרשם כגון אתופן או אחרות
    את ההסברים לגבי כוונת ומטרת התרופה עליך לקבל מרופא המשפחה שלך
    אנו יכולים לסייע לתקן ולהקל על התפקוד של הגב השרירים והחוליות אשר אם הם תפוסים וחלשים, הם יכולים לגרום לך לדלקת וכאבים.
    ניתן לטפל בו זמנית גם במקצוע הכירופרקטיקה וגם במקצועות המקבילים ברפואה התרופתית
    אם אתה מעוניין במידע נוסף, אנא פנה לדר לכירופרקטיקה לבדיקה מסודרת כאמור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו