מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסור יציבותאיריס24/06/2013
שלום.
אני בת 28 בריאה בדרך כלל,וכבר קרוב לשנה אני מרגישה תחושה של חוסר יציבות,מעין הרגשה שאני שטה,מתנדנדת או עומדת ליפול.זה קורה בעמידה,בהליכה ואפילו בישיבה.ולפעמים כשאני רוצה לקחת משהו אני מרגישה שזה עומד ליפול מהידיים.התחושה יכולה ללוות אותי לאורך ימים שלמים מה שמאוד מקשה עליי את הפעילות הימיומית והטיפול בילדה שלי.יש ימים שאני לא מרגישה חוסר יציבות אבל הימים האלה נדירים.
עברתי בירור אצל נוירולוג, ct,eeg,mri ואאג שהפנה לבדיקת שמיעה ו eng ובדיקות דם מקיפות, ברוך השם הכל תקין מלבד ממצא ב Eng שבעקבותו הופנתי לפיזיוטרפיסט וסטיבולרי שנתן לי תרגילים לטיפול בהרגשה של חוסר היציבות, בינתיים ללא תוצאות (אצלו בטיפול כבר חודשיים). כמו כן עברתי טיפול פיזיוטרפי בצוואר בעזרת אולטרסאונד ולייזר, אבל אף אחד לא איבחן שמקור הבעיה שלי הוא בצוואר...
האם כירופרקטיקה יכולה לעזור במקרה שלי? כיצד מבוצעת האבחנה? ומה הטיפול לבעיה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסור יציבות - תגובה
ד``ר נמרוד לירם24/06/2013שלום איריס,
קיימות הרבה סיבות לחוסר יציבות. אין לי מושג מה קורה אצלך, אבל כדאי "לפתוח דף חדש" ולראות מה קורה. לפעמים זה מציף דברים שלא חשבו עליהם קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)