חסור יציבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסור יציבות
    איריס
    24/06/2013

שלום.
    אני בת 28 בריאה בדרך כלל,וכבר קרוב לשנה אני מרגישה תחושה של חוסר יציבות,מעין הרגשה שאני שטה,מתנדנדת או עומדת ליפול.זה קורה בעמידה,בהליכה ואפילו בישיבה.ולפעמים כשאני רוצה לקחת משהו אני מרגישה שזה עומד ליפול מהידיים.התחושה יכולה ללוות אותי לאורך ימים שלמים מה שמאוד מקשה עליי את הפעילות הימיומית והטיפול בילדה שלי.יש ימים שאני לא מרגישה חוסר יציבות אבל הימים האלה נדירים.
    עברתי בירור אצל נוירולוג, ct,eeg,mri ואאג שהפנה לבדיקת שמיעה ו eng ובדיקות דם מקיפות, ברוך השם הכל תקין מלבד ממצא ב Eng שבעקבותו הופנתי לפיזיוטרפיסט וסטיבולרי שנתן לי תרגילים לטיפול בהרגשה של חוסר היציבות, בינתיים ללא תוצאות (אצלו בטיפול כבר חודשיים). כמו כן עברתי טיפול פיזיוטרפי בצוואר בעזרת אולטרסאונד ולייזר, אבל אף אחד לא איבחן שמקור הבעיה שלי הוא בצוואר...
    האם כירופרקטיקה יכולה לעזור במקרה שלי? כיצד מבוצעת האבחנה? ומה הטיפול לבעיה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסור יציבות

הוספת תגובה

• חסור יציבות - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    24/06/2013

שלום איריס,
    קיימות הרבה סיבות לחוסר יציבות. אין לי מושג מה קורה אצלך, אבל כדאי "לפתוח דף חדש" ולראות מה קורה. לפעמים זה מציף דברים שלא חשבו עליהם קודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו