מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הטיפול מתאים?אריאלה07/10/2013
שלום,
אני בת 31 וסובלת כבר 3 חודשים וצוואר תפוס וכאבי שכמות בלתי נסבלים.
הסיטי מראה שכל החוליות תקינות למעט: עמדה לורדוטית שטוחה. לא עברתי שום טראומה אך ייתכן שזה משהו מילדות מכיוון שכל הזמן סבלתי מכאבים כאלו ואחרים לאחר עמידה ממושכת או ישיבה זקופה ממושכת....
אני בקבוצת פיזותרפיה ואתחיל לשחות השבוע אך רציתי לדעת:
1. האם כירופרקט דרך הקופה יוכל לעזור לי?
2. האם חייבים סדרה של טיפולים או מספיק טיפול אחד?
3. אני חוששת שאם הוא לא מספיק זהיר, יוכל לעשות לי נזק - האמנם?
4. האם כירופרקט צפוי לגרום לי להקלה בכאבים היומיומיים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הטיפול מתאים? - תגובה
ד``ר עופר ברוך07/10/2013ריקי שלום רב,
יתכן כי מנח חוליות הצוואר קשור ליציבת עבודתך, אולי ברכינה מעל שולחן ואולי יציבת השינה שלך כאשר את ישנה על הבטן או עם 2 כריות,
בכל מקרה כדאי לברר את הסיבה למבנה זה, ויתכן גם שהוא ממקור תורשתי אצל ההורים או הסבים.
ניתן בהחלט לטפל אצל כל דר לכירופרקטיקה באשר הוא אלא אם כן הד"ר מוצא סיבה אבחנתית שלא ניתן. לכירופרקט יש סל ומגוון טכניקות טיפוליות הניתנות לשילוב. אנא היוועצי עם הכירופרקט המתאים לך והביעי בפניו/ה את שאלותייך ומחשבותייך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא
נינה07/10/2013התשובה היא כן לכל הדברים-רכינה לא נכונה שאני עובדת עליה עכשיו, שינה על הבטן (הכי נוח לי) ואולי גם תורשתי...
השאלה היא האם יש צורך בסדרה של טיפולים או שמספיק אחד (שואלת מהפן הכלכלי) והאם ייתכן שאחרי הטיפול לא אסבול יותר מכאבים, כלומר זה יחזיק לאורך זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף
נינה07/10/2013לא ענית לי לשאלה האם יש מצב שהטיפול יעשה לי נזק...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף - תגובה
ד``ר עופר ברוך07/10/2013ריקי שלום,
מכיוון שבמרכז המוח שלנו יש מרכז זיכרון יציבה של תנועת הגוף והשדרה, כלומר שהמוח מפעיל שרירים כאילו אוטומטית מבלי שאת מסתכלת על כל שריר, לוקח מספר טיפולי כירופרקטיקה בטכניקות משולבות כירופרקטיות כולל תרגילי מתיחה וחיזוק על מנת שהשיפור יורגש וגם יראה.
לגבי בטיחות הטיפול הכירופרקטי לצוואר, הרי שהוא בטוח מאוד, ובהרבה מעל אופציות טיפוליות אחרות מקבילות ברפואה,
כמו ברפואה גם בכירופרקטיקה יש רמות הכשרה מד"ר בסיסי/רגיל לכירופרקטיקה ועד כירופרקט מומחה. כמובן שיהיה שוני בהרכב הטיפול, משכו ומחירו.
אנא בחרי את הכירופרקט המתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)