שיטת טיפול במכשיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיטת טיפול במכשיר
    אורית
    31/10/2013

בתי מטופלת אצל כירופרקט מוסמך. שיטת הטיפול שלו היא עם מכשיר שנותן דפיקות על עמוד השידרה. בזמן הדפיקות כל מערכת העצבים זזה ויש רעידות בידיים במיוחד בטיפול בצוואר. אני רוצה לשאול האם השיטה מוכרת והאם אין נזק לטווח ארוך ? די דואגת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיטת טיפול במכשיר

הוספת תגובה

• שיטת טיפול במכשיר - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    31/10/2013

אורית שלום,
    קיימות מגוון טכניקות טיפול כירופרקטיות (מעל 20) המבוצעות ידנית עם הידיים או ממוכשרות כגון אקדח הרתע הנותן פולסים מכאניים או דפיקות מהירות.

לכל איזור בעמוד השדרה יש מגוון חיישני תנועה ומגע נוירולוגים אותם הכירופרקט מפעיל על מנת לאזן וליישר את החוליות והמיפרקים וכן לשפר עבודת מסלולי עצבים בין המוח לעמוד השדרה והגפיים או האיברים הפנימיים.
    הוא עושה זאת לאחר שהעריך את הכוח המכאני היחסי הנדרש, הכיוון שהכוח מופעל, מהירות הכוח ועומק הכוח המופעל ובהתאמה למצב המטופל, לגילו ולאיזה חלק בעמוד השדרה פנימה הוא מתכוון להניע.

בהכשרתנו הארוכה אנו כולנו לומדים גם את הטכניקות בידיים וגם עם האקדח רתע.

בילדים, התוצאות די דומות וההעדפת בחירת הטכניקה היא אישית והאם הכירופרקט מרגיש מיומן מספיק בביצוע הטכניקות עם ידיו או זקוק לשימוש במכשיר.
    לגבי מבוגרים, השימוש בידיים כבר יותר קשה כי הרקמות יותר קשיחות וכאן נכנס השיקול של "כמה קשה אני מוכן לעבוד עם ידיי עבור המטופלים שלי" כי קיימות טכניקות ואיזורי טיפול כגון הגב התחתון והאגן שהטכניקות הידניות עדיפות בהרבה.

בקיצור, אנא בחני האם הילדה נהנית בטיפול או חווה פחד או חרדה מהטכניקות. אם היא נהנית, זה בהחלט בטוח מקצועית. היעילות כמובן זהה לטכניקות בידיים. את גם יכולה לשאול את הכירופרקט אסרטיבית האם קיימות טכניקות נוספות או אחרות שהוא חושב שיש לשלב עבור ביתך.

מקווה שזה עוזר להבין ואולי גם להפיג את חששך,

אם אין שיתוף פעולה ותשובות אינטלקטואליות, תמיד ניתן לפנות לחווד שניה,

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו