מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בגב כפוף בגיל מבוגרקרן31/03/2008
שלום,
אני בת 31 והגב שלי כפוף (בעיקר השכמות ) וגם הצוואר מוטה קדימה. בגיל 12 כבר גילו את זה אך סירבתי לשים ברזלים על הגב. ידוע לי שכבר מאוחר מידי לטפל בזה אך האם בכל זאת ישנו טיפול שיכול לשפר את המצב? הדבר מפריע לי מאוד מבחינה אסטטית וכמו כן אני סובלת מכאבי גב אך אינני יודעת אם יש קשר. האם כירופרקט יכול לשפר את המצב בבעיות אלו? אם כן מהו סוג הטיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גב כפוף=קייפוסקוליוזיס וכירופרקטיקה
ד``ר עופר ברוך31/03/2008קרן שלום,
למרות גילך, שאיננו מבוגר בהחלט, יש מקום לגשת לבדיקת ד"ר לכירופרקטיקה. כדאי ורצוי להגיע עם צילומי רנטגן של הגב העליון והצוואר מרופא המשפחה שלך.
לאחר בדיקה מקיפה כולל תשאול ההיסטוריה הרפואית שלך ושל משפתך בקשר ליציבה זאת ישנן מגוון טכניקות טיפול ידניות אשר יכולות להקל על תפקוד החוליות והרווחים בינהן, לשפר שרירים וכן את יציבתך גם אם לא תוכלי להגיע למצב ישר לגמרי.
בנוסף ישנן מתיחות מיוחדות על מיטת טיפול כירופרקטית, ישנם תרגילים לבית ולעבודה ואם צריך, ישנן גם חגורות תמיכה במקביל לטיפולים ולתרגילים.
אנא פני לד"ר לכירופרקטיקה אשר יוכל לשלב לך תרגילים מודרכים תוך כדי הטיפולים וכן להקדיש זמן טיפול גם למערכות השרירים אשר התרגלו לעבוד בעומסים שונים ולא טובים עקב יציבתך.
בהצלחה ולבריאות,
ד" ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)