פריצת דיסק D7-8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק D7-8
    נטלי
    18/02/2014

שלום לכולם
    מי יכול לעזור לי בבקשה אני בלחץ
    בממצאי ה mri נאמר לי שיש לי פריצת דיסק
    רופא מומחה פרטי אמר לי שיש פריצת דיסק טורקלי ועליי לטפל בפיזיותרפיה
    מאחר שאני חופרת באינטרנט ושם נאמר שאין הרבה אנשים שסובלים מפריצה כזאת שזה עוד יותר מלחיץ אין עם מי להתייעץ
    בבקשה תעזרו לי אולי זה קורה הפריצה ממשהו אחר?. אני גם סובלת מכאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק D7-8

הוספת תגובה

• פריצת דיסק D7-8 - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    18/02/2014

נטלי שלום,
    דבר ראשון כדאי קודם לנסות ולהרגיע את המחשבות ולמרות הכאבים, לדעת שאינך הראשונה הסובלת מכך, לא היחידה ובוודאי לא האחרונה.
    נכון הוא שיותר נדיר לאבחן מקרה פריצת דיסק בגב העליון והגורמים יכולים להיות בעיית יציבת חוליות או עקמת בגב העליון.
    במרבית המקרים, החוליות הללו מושפעות מליקוי בתנועת הצוואר, חגורת הכתפים המותנית והאגן, לכן...
    כדאי לפנות לכירופרקטים מומחים אשר יקדישו לך זמן מתאים לבדיקה ואבחון כולל התאמה של טכניקות טיפול מתאימות לאבחנותייך ומצבך וגילך.
    במקצוע הכירופרקטיקה ישנן כ 20 טכניקות טיפול שונות למצבים שונים ושילוב נכון בינהן יביא לך פתרון כפי שהוא מביא למליוני מטופלים בעולם.
    אנא אל תפחדי אלא התייעצי ושתפי את הכירופרקט המומחה בלבטייך בבחירת דרך הטיפול המתאימה לך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נטלי
    18/02/2014

תודה על תשובתך ד"ר
    אשמח להגיע אליך לקליניקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אני שואלת

נטלי
    19/02/2014

האם בשביל השקט הנפשי שלי כדאי לעשות בדיקת מיפוי עצמות כדי לשלול דברים אחרים ? הלוואי ואוכל להתייעץ עם אנשים שקרה להם בדיוק כמו לי פריצת דיסק חוליות T8-9

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אני שואלת - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    19/02/2014

נטלי שלום,
    כדאי להגיע לבדיקה ולהביא את ההדמיה שיש לך (CT/MRI) ומשם להתאים אבחנות מעשיות וטכניקות טיפול מתאימות,
    אם יש חשש לדברים נוספים לאחר הבדיקות, ניתן לשלב מיפוי עצמות רק כדאי גם לזכור כי המיפוי כולל קרינת רנטגן והכנסת חומר רדיואקטיבי מוחלש לגוף על מנת לראות מוקדי פעילות יתר בעצמות כגון דלקת, סדק, שבר וכו,
    בעיקרון רוב החומר אמור להיות מופרש אך אין וודאות פיזיולוגית לכך, וחבל לחשוף את גופך לחומר זה אם אין הכרח אמיתי,
    אשמח לבדוק ולאבחן אותך נכונה,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

נטלי
    25/02/2014

בוקר טוב
    רציתי לשאול האם בדיקת MRI תורקלי ן CT יכולות לפספס אבחון של גידול שיושב באזור שנבדק .
    אני שואלת מכיון שאבחנו אצלי פריצת דיסק אך כל הרופאים שהייתי אצלם לא אמרו בוודאות שזה רכן פריצה ... מאוד מאוד בלחץ אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    25/02/2014

נטלי שלום,
    שוב, לא כדאי להיות בלחץ כי המתח הזה מגביר לך את מתח שרירי הגב והצוואר ואף יכול לייצור באופן לא מודע יותר לחץ ב T7-8,
    לגביי ההדמיה, הכל יתכן ולכן מומלץ להגיע לכירופרקטים מומחים אשר במהלך הכשרתם הפוסט דוקטורטית התנסו רבות באבחנות ואיבחונים דומים,
    בתוכנה המצוייה על גבי הדיסקטים ישנן טכניקות הפרדה והבדלה בין סוגי רקמות שונים אשר יכולות לעזור בפיענוח מעבר לבדיקות התמונות בלבד,
    בבקשה לגשת ולהיבדק,
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו