שני בלט דיסק בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני בלט דיסק בצוואר
    אלונה
    02/03/2014

שלום רב.
    יש לי 2 בלטים דיסק בצוואר ( אם איני טועה L4 + L1 ).מצליחה לנהל חיים תקינים כולל פעילות ספורטיבית. בוסלת מידי פעם מכאבים שעוברים לבד. השבוע בעקבות לחץ בעבודה שגורם לי למתח נפשי אני חווה התקף של כאבים בצוואר. התחלתי כדורים של ארקוקסיה שעוזרים לי מאוד ( פעם אחרונה שחוויתי התקף ולקחתי כדורים הייתה לפני שנתיים ).
    שאלתי...
    1. לכמה זמן עלי לקחת את הכדורים על מנת שישפיעו ויפיגו את הלחץ והכאב בצוואר ?
    2. האם אפשר לשלב טיפול של כירופרקט תוך כדי הטיפול ( טופלתי בעבר אצל כירופרקט מס ' פעמים ) ?
    3. האם ד"ר מנקוס ויין או ד"ר דלית מאייר הינם מנוסים ומקצועיים - כיוון שהם במקום מגורי

תודה רב על ההייחסות
    אלונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני בלט דיסק בצוואר

הוספת תגובה

• שני בלט דיסק בצוואר - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    02/03/2014

אלונה שלום רב,
    בלטי דיסק בצוואר מיוחסים לחוליות המוגדרות באותיות האנגליות C מהמילה cervical

איננו מוסמכים לחוות דעה ולייעץ בקשר לנטילת/אי נטילת תרופות מרשם וזה כולל ארקוקסיה, רק נציין כי התרופה הנ"ל מיועדת לטיפול בחסימת אנזים המשפעל/מגביר תהליך דלקתי ועל חלק מקולטני הכאב השונים.
    התרופה איננה משחררת שרירים וגם לא מיישרת חוליות או צוואר או גב, או קשורה להפעלת עצבים תקינה בין חיישני תנועה בחוליות, למרכזי הפענוח במוח וחזרה לשרירי הצוואר והגב - תפקידים אלו הם של הדוקטורים לכירופרקטיקה!
    במרבית המקרים כאשר לא מדובר על דלקת חריפה מאוד, שילוב מקצוע הכירופרקטיקה על מגוון הטכניקות שלו יעיל מאוד.
    מי יקבע את דרך טיפולך?
    לפי חוק זכויות החולה בישראל על המטופל לקבל את מירב המידע בקשר לטיפולים האפשריים במצבו ואבחנותיו ואז להחליט באיזו דרך/דרכי טיפול לבחור.
    דר מנקוס ודר מאייר הם בהחלט מתאימים למשימה, ואם אין התקדמות ושיפור תוך 2-3 טיפולים):, תמיד ניתן לפנות לחווד שניה אצל כירופרקטים מומחים :),
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני בלט דיסק בצוואר - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    02/03/2014

נסיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו