מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב באגןסיון09/06/2014
שלום אני בת 28 בריאה לחלוטין וכבר כחודש ומשהו אני מרגישה כאב במותן שמאל התחושה היא של כאב נקודתי וזה כואב בעיקר כשאני מתעוררת מתמתחת או יושבת בקיפול על הצד. אני לא עושה ספורט והכאב אינו מגביל אותי אך גם אינו עובר או מתגבר חוץ מבבוקר ובעת שכיבה מרובה.הכאב מאוד ממוקד בנקודה בודדת מעל הישבן מתחת למותן בצד שמאל. האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באגן - תגובה
ד``ר עופר ברוך09/06/2014סיוון שלום,
איננו יודעים מה הפירוש סיבה לדאגה שציינת. אם יש תחושת כאב והפרעה בתפקוד התנועה והיציבה, הרמזים הללו אומרים לך כבר לחפש פתרונות אבחנתיים וטיפוליים והינה התחלת בפורום שלנו.
כאב או תחושה כפי שאת מתארת נובע לרוב מחיכוך מיפרקי החוליות ומיפרק האגן עקב התעקמות האגן לצד מסויים והליכה לא סימטרית עם רגל אחת קצרה תפקודית, עקב סיבוב האגן.
הכאב הוא גם סימן לחיכוך והתחלת דלקת מקומית אשר גורם למוח שלך באופן אוטומטי לנסות ולהזיז שרירים וחוליות על מנת לברוח מהחיכוך או לחילופין, לכווץ את כל השרירים באיזור זה ולמנוע תזוזת החוליות.
בהמשך תיתכן אף פגיעה בכריות הדיסקים בגב עקב לחץ יתר ממושך בכיוון מסויים.
מה עלייך לעשות מעבר לפניה כאן?
לפנות מה שיותר מהר לבעל מקצוע בריאותי/רפואי אשר תפקידו ויכולותיו המוכחות מחקרית ליישר ולשחרר את האגן, הרגליים והחוליות, זהו הד"ר לכירופרקטיקה!
רופא או אורטופד בדרך כלל לא מכירים ו/או עברו את ההכשרה בבדיקות ואבחון ליקויי התנועה ויישור האגן כפי שהכירופרקטורים למדו, ואילו הטכנאים שלהם, הפיזיטרפיסטים לא עברו הכשרה טיפולית כירופרקטית, בעוד שהד"ר לכירופרקטיקה גם בודק, מאבחן ועבר את מסלולי ההכשרה הפיזיוטרפיים ובמיוחד מעל לכל, את הכירופרקטיים.
פני בהקדם לבדיקה, אבחון מסודר וטיפול כירופרקטי כולל שיקום וחיזוק איזורים אלו,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)