מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בזמן הריוןשני13/04/2008
שלום,
אני נמצאת בשבוע 29 להריוני, וסובלת כבר מס' חודשים מכאבים חזקיםבאיזור הצלעות.
בדיקה אצל רופא המשפחה שללה בל בעיה, ונאמר לי שזה כאב שמוקרן משרירי הגב.
לאחרונה הכאב אינו פוסק ועוצמתו בלתי נסבלת.
לא מצאתי שום תרגיל שמקל ולו במעט על הכאב.
עלי לציין כי היציבה שלי מראש היתה כפופה במקצת באיזור הכתפיים.
האם ד"ר לכירופרקטיקה יוכל לעזור לי?
האם ניתן לקבל שם של ד"ר לכירופרקטיקה באיזור אשקלון/ נתיבות/ ב"ש?
תודה מראש.
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן הריון וכירופרקטיקה
ד``ר עופר ברוך14/04/2008שני שלום,
תודה על הפירוט אשר ממש כאילו לקוח משאלת מבחן שלנו בבחינות ההסמכה.
יציבת כתפיים שפופות הולכת יד ביד עם פחיסת הקימור העליון של הגב בין השכמות ובמקביל הגברת הקימור הגבי באיזור הצלעות התחתונות בואכה חוליות המותנית.
מנח זה שלעמוד השדרה נקרא קייפו-סקוליוזיס.
במקביל ובנוסף, יתכן כי הינךהולכת עם אגן נטוי לצד מסויים אשר גורם להיווצרות עקמת מפצה באיזור המדובר.
תיתכן גם היצרות תעלת שידרה ולכן בעיית תנועת החוליות והמיפרקים שם. ההריון יתכן ומגביר את החיכוך במיפרקי החוליות התפוסים ממילא וכתוצאה מכך תפיסת שרירים וספאזם.
בעיות אלו נכללות בעיסוק העיקרי של הד"ר לכירופרקטיקה והוא תפקוד עמוד השדרה, היציבה והגפיים אשר משפיעים על מכלול השרירים ואיברי הגוף.
כירופרקטורים באיזור הגיאוגרפי ששאלת לגביו:
ד"ר גל גריסארו - אשקלון 08-6712707 ואשדוד גם כן,
ד"ר איציק דרימר - אשקלון 054-2026027,
ד"ר אלון וואלד - באר שבע 08-9413539,
אם לא תמצאי פתרון יש כירופרקטורים נוספים צפונה באיזור ראשון ורחובות ולבטח בתל אביב,
בהצלחה והריון בטוח ללא כאבים,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)