איפה מוצאים כירופרקט?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה מוצאים כירופרקט?
    אלעד
    15/04/2008

אני קצת מיואש אחרי שנתיים של כושר טוב מאוד ופעילות גופנית סדירה התחילו הכאבים. הפסקתי את כול הפעילות לפני שנה מחשש לנזק גדול יותר. הנזק כנראה חוליה חמישית כנראה, עם הקרנה לשני האגנים. כאבים סדירים בייחוד באת נהיגה וישיבה. ניסיתי דיקור, הלכתי לפיזיוטרפיה וכמובן אורטופד שאמר לי שאין הרבה מה לעשות.
    שמעתי על כירופרקטיקה דברים טובים לאחרונה אבל לא מצאתי את השירות הזה בכללית? האם אפשר לקבל המלצה על כירופרקט טוב שעובד בכללית?
    אני בן 32 ומעוניין להחזיר את החוליות שלי למקום לפני החתונה שלי שתיערך בקיץ :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה מוצאים כירופרקט?

הוספת תגובה

• אלעד שלום,

ד``ר עופר ברוך
    15/04/2008

ד"ר ליאור סילוורה - תל אביב, ד"ר צחי כהן - איזור גוש דן, ועוד טובים ורבים.
    שים לב כי עקב אפשרויות מקצועיות ותיכנון זמני טיפול אפשרי מאוד כי תוכל לקבל טיפול רחב ומושקע יותר במרפאות פרטיות מאשר ברשת חברת הבת של כללית מושלם.
    לעיתים אפילו ביטוחי בריאות פרטיים נותנים כיסוי רחב יותר בהחזרי הוצאות הטיפול הכירופרקטי בחברות כגון הראל, הפניקס, מנורה, כלל ועוד.
    חשוב לבדוק לפני ש"קונים" שירות כירופרקטי,
    בברכה ובהצלחה

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו