מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפה מוצאים כירופרקט?אלעד15/04/2008
אני קצת מיואש אחרי שנתיים של כושר טוב מאוד ופעילות גופנית סדירה התחילו הכאבים. הפסקתי את כול הפעילות לפני שנה מחשש לנזק גדול יותר. הנזק כנראה חוליה חמישית כנראה, עם הקרנה לשני האגנים. כאבים סדירים בייחוד באת נהיגה וישיבה. ניסיתי דיקור, הלכתי לפיזיוטרפיה וכמובן אורטופד שאמר לי שאין הרבה מה לעשות.
שמעתי על כירופרקטיקה דברים טובים לאחרונה אבל לא מצאתי את השירות הזה בכללית? האם אפשר לקבל המלצה על כירופרקט טוב שעובד בכללית?
אני בן 32 ומעוניין להחזיר את החוליות שלי למקום לפני החתונה שלי שתיערך בקיץ :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלעד שלום,
ד``ר עופר ברוך15/04/2008ד"ר ליאור סילוורה - תל אביב, ד"ר צחי כהן - איזור גוש דן, ועוד טובים ורבים.
שים לב כי עקב אפשרויות מקצועיות ותיכנון זמני טיפול אפשרי מאוד כי תוכל לקבל טיפול רחב ומושקע יותר במרפאות פרטיות מאשר ברשת חברת הבת של כללית מושלם.
לעיתים אפילו ביטוחי בריאות פרטיים נותנים כיסוי רחב יותר בהחזרי הוצאות הטיפול הכירופרקטי בחברות כגון הראל, הפניקס, מנורה, כלל ועוד.
חשוב לבדוק לפני ש"קונים" שירות כירופרקטי,
בברכה ובהצלחה
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)