בעיה אורטופדית או אורולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה אורטופדית או אורולוגית
    דרור
    15/08/2014

אני בן 33 ללא בעיות בריאותית.
    בתקופה האחרונה יש לי מידי פעם כמו קפיצות של שריר פנימי בפין (כמו שקופצת העין).
    כאילו הפין נמשך פנימה ברפלקס, דומה לשריר שמפעילים כשעוצרים את השתן.
    מורגש גם באזור שבין האשכים ופי הטבעת.
    רופא המשפחה אמר לי שזו יכולה להיות גם בעיה אורטופדית והפנה אותי לצילום של עמוד שדרה מותני והתשובה הייתה "ללא ממצא גרמי חריג"

האם זה יכול להיגרם כתוצאה מישיבה ממושכת (בעיה אורטופדית) או בהכרח אורולוגית.

האם יש לזה איזה שהם השלכות ואיך אפשר להפסיק את זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה אורטופדית או אורולוגית - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    17/08/2014

דרור שלום,
    שאלות מצויינות.
    היתכנות מקור רעידות הפין או תחושות משונות באשכים ופי הטבעת יכולות אכן להיות קשורות ללחץ שדרתי על סיבי עצבי השדרה בגובה החוליות האחרונות התחתונות בגב התחתון ו/או בתוך עצם העצה.
    הפניית הרופא לצילום רנטגן היא בהחלט התחלת הבירור, אך איננה מבשרת לגורם המאבחן שאין בעיה מעמוד השדרה. ברנטגן רואים בעיקר מבנה עצמות גרמי מסידן וצלליות של רקמות רכות. פירושה "ללא ממצא גרמי" הוא כי אין רואים שבר, תזוזה חריגה במיקום החוליה או תהליך סרטני שגורם להגברת יצירת עצמות או לאכילתן על ידי תהליך סרטני.

יתכן לחץ של חוליות השדרה על סיבי עצבים עקב ישיבה ממושכת ונטיית אגן לצד אשר יגרמו לתופעות אלו,

תיתכן גם התפתחות ציסטה בתוך תעלת השדרה בעצם העצה אשר תגרום לתחושות כאלו.
    תיתכן גם השפעה מאזור אחר בעמוד השדרה ואף עקב מתח נפשי ולכן יש לבצע בדיקה קלינית מקיפה ומסודרת של ד"ר לכירופרקטיקה ובמקביל לו גם ניורולוג אשר יבדקו את מגוון המקומות הנזכרים. לפי המיקום הסביר ביותר להימצאות הגורם, יש לבקש מהם אסרטיבית לקבל בדיקת הדמייה ממוחשבת אשר תיתן תמונת תלת מיימד והפרדת גווני רקמות שונים להשלמת האיבחון. כמובן, אם אין בעיית גידול או ציסטה, ניתן לפנות להתאמת טיפול כירופרקטי בטכניקות שונות לפתרון הבעיה ולמניעתה,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו