מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה אורטופדית או אורולוגיתדרור15/08/2014
אני בן 33 ללא בעיות בריאותית.
בתקופה האחרונה יש לי מידי פעם כמו קפיצות של שריר פנימי בפין (כמו שקופצת העין).
כאילו הפין נמשך פנימה ברפלקס, דומה לשריר שמפעילים כשעוצרים את השתן.
מורגש גם באזור שבין האשכים ופי הטבעת.
רופא המשפחה אמר לי שזו יכולה להיות גם בעיה אורטופדית והפנה אותי לצילום של עמוד שדרה מותני והתשובה הייתה "ללא ממצא גרמי חריג"
האם זה יכול להיגרם כתוצאה מישיבה ממושכת (בעיה אורטופדית) או בהכרח אורולוגית.
האם יש לזה איזה שהם השלכות ואיך אפשר להפסיק את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה אורטופדית או אורולוגית - תגובה
ד``ר עופר ברוך17/08/2014דרור שלום,
שאלות מצויינות.
היתכנות מקור רעידות הפין או תחושות משונות באשכים ופי הטבעת יכולות אכן להיות קשורות ללחץ שדרתי על סיבי עצבי השדרה בגובה החוליות האחרונות התחתונות בגב התחתון ו/או בתוך עצם העצה.
הפניית הרופא לצילום רנטגן היא בהחלט התחלת הבירור, אך איננה מבשרת לגורם המאבחן שאין בעיה מעמוד השדרה. ברנטגן רואים בעיקר מבנה עצמות גרמי מסידן וצלליות של רקמות רכות. פירושה "ללא ממצא גרמי" הוא כי אין רואים שבר, תזוזה חריגה במיקום החוליה או תהליך סרטני שגורם להגברת יצירת עצמות או לאכילתן על ידי תהליך סרטני.
יתכן לחץ של חוליות השדרה על סיבי עצבים עקב ישיבה ממושכת ונטיית אגן לצד אשר יגרמו לתופעות אלו,
תיתכן גם התפתחות ציסטה בתוך תעלת השדרה בעצם העצה אשר תגרום לתחושות כאלו.
תיתכן גם השפעה מאזור אחר בעמוד השדרה ואף עקב מתח נפשי ולכן יש לבצע בדיקה קלינית מקיפה ומסודרת של ד"ר לכירופרקטיקה ובמקביל לו גם ניורולוג אשר יבדקו את מגוון המקומות הנזכרים. לפי המיקום הסביר ביותר להימצאות הגורם, יש לבקש מהם אסרטיבית לקבל בדיקת הדמייה ממוחשבת אשר תיתן תמונת תלת מיימד והפרדת גווני רקמות שונים להשלמת האיבחון. כמובן, אם אין בעיית גידול או ציסטה, ניתן לפנות להתאמת טיפול כירופרקטי בטכניקות שונות לפתרון הבעיה ולמניעתה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)