כאבים בגב תחתון עם הקרנה לרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב תחתון עם הקרנה לרגליים
    אלי
    16/08/2014

שלום
    אני בן 52 , סובל שנים מ-2 דיסקים פרוצים, החמרה בחודש אחרון, לאחר CT וביקור אצל מומחה לכירורגיה אורטופדית חוות הדעת שקבלתי היא: רגישות פרוורטברלי בע"ש מותני עם הגבלה בתנועות. SLR ימין ++ שמאל ++ חולשה של LT TA 4.5.
    CT ע"ש מותני מראה דיקופטיה קשה עם SPINAL STENOSIS ב L3-L4 ,
    SPINAL STENOSIS LUMBAR ב L4-L5
    FACET JOINT ARTHROPATHY
    השאלה שלי היא: האם ניתן בעזרת הכירופרקטיקה לתקן את המצב (העיקר לא לעבור ניתוח).
    רוצה לציין שקיים נימול חלקי בצד החיצוני של רגל ימין עם הקרנת כואבת לרגל שמאל.
    אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בגב תחתון עם הקרנה לרגליים - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    17/08/2014

אלי שלום רב,
    לתקן מצב כפי שתיארת למצב נורמלי ובריא כפי שהיה בגילך הצעיר...... לצערנו לא ניתן
    אך כן קיימות דרכי טיפול משולבות הקודמות לניתוח אשר במרבית המקרים כן יחזירו לך טווחי תנועה טובים אם כי לא מלאים, יקלו על לחץ החוליות וכריות הדיסק אך לא יפתרו את הייצרות התעלה ב L4-5.
    ניתן לשלב כירופרקטיקה שיקומית במיגוון טכניקות טיפוליות ליישור אגן, שחרור שרירים ואז הקלת הלחץ בתוך תעלת השדרה, להפחתת הכאבים והחזרת הכוח לכף הרגל. יתכן שהירידה בתחושה תישאר ויתכן כי גם היא תוקל עם הטיפול.
    במקביל, עליך לשלב טיפול מחזק שרירי בטן ואגן כדוגמאת טיפול במים הידרוטרפיה, מתיחות עצמיות יומיומיות, שילוב תוספי תזונה להורדת דלקת, בצקת ושחרור שרירים, ושקילת תמיכה טיפולית במרפאת כאב עם זריקות אפידורל או בלוק לחסימת עצב המבוצעות על ידי רופאי כאב מומחים,
    במקביל להכל, אנא שקול הפחתת זמני ישיבה רצופים וביצוע מתיחות כל שעה שעתיים למנוע את כיווץ הגב והדיסקים והשרירים,
    בהצלחה, זה ניתן ועשו זאת לפניך! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריצות דיסק

מור, בי-קיור
    20/08/2014

שלום אלי,
    אומנם לא אוכל לסייע במתן תשובה בנושא הכירופרקטיקה, אך בהחלט יש לי המלצה לטיפול אפשרי להקלה בכאבים.
    ישנו מכשיר רפואי בשם בי-קיור לייזר שמאפשר הקלה בכאבים רבים.
    המכשיר מבוסס על טכנולוגיית הלייזר הרך, שקיימת כבר שנים רבות, והוכחה מחקרית כיעילה לסייע בטיפול בכאבים כרוניים ובטוחה לשימוש.
    במידה ואתה מעוניין, אני ממליצה לך ליצור קשר עם נציג שירות לקוחות בטלפון 3414* אשר יסביר לך באופן אישי על הבי קיור לייזר ויתרונותיו.

המשך יום נעים ושקט,
    מור, בי-קיור לייזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו