כאב בגב התחתון, אגן אחורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בגב התחתון, אגן אחורי
    מאיה
    03/09/2014

שלום,
    אני בת 29, בריאה בדרך כלל ומעולם לא סבלתי מכאבי גב, אולי ממש בקטנה וחלף במהרה.
    בשבועיים האחרונים, יש לי כאב בגב התחתון, מעין כאב באגן האחורי בצד שמאל (פנימי כזה.. בישבן)
    כמו כן, נרשמתי לפני כמה ימים (אחרי שהכאב החל) לחוג פילאטיס וזה החמיר לי את הכאבים, עד כדי כך שבקושי יכולתי ללכת..
    בבוקר, אחרי השינה זה פחות כואב ואיך שמפעילה את הגוף זה מחמיר.
    האם השריר נתפס? או שמדובר בבעיה בעמוד השירה, בעצמות?
    מה עושים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בגב התחתון, אגן אחורי

הוספת תגובה

• כאב בגב התחתון, אגן אחורי - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    03/09/2014

מאיה שלום רב,
    תודה על הפניה והתיאור.
    כמובן שאנחנו אתית לא אמורים ובוודאי איננו יכולים לבצע איבחון מקיף ומדוייק כאן בפורום מבלי לראות ולבדוק אותך קלינית ופיזית אלא רק להכווין אותך לכיווני הבדיקה והטיפול היעילים בתחומי בריאות עמוד השדרה, האגן והגוף אשר הינם בתחומי עיסוקי מקצוע הכירופרקטיקה.
    לפי סיפורך, כנראה שיש לך נטיית אגן לצד מסויים הגורמת לעבודת שרירי עכוזים, ירכיים וגב באופן לא סימטרי וכך נוצר לחץ על מפרק האגן בצד שכואב והתחלת דלקת שם כתוצאה מהחיכוך, ואיששת זאת בתיאורי הקימה מישיבה שלך וכן ההחמרה לאחר הפילאטיס.
    קודם כל, ולפני האימון הבא, גשי דחוף להיבדק באופן מדוייק ומקיף אצל ד"ר לכירופרקטיקה ולאחר שבטיפול אצלו/אצלה יהיה מחדש יישור אגן ושיחרור חוליות הגב ובהתייעצות עימם, ניתן יהיה להמשיך כנראה עם הפילאטיס וגם צעידות ומתיחות מיוחדות שהכירופרקטים אמורים ללמד ולהראות לך במקביל לטיפולים.
    אם אין התקדמות, פני אלינו לכירופרקטים המומחים לחוו"ד שניה,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו