מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קליק בצווארמיכל06/09/2014
אני בת 39
עובדת מול מחשב
ובנוסף בלילה אני נוהגת לישון על שתי כריות
כי אני אוהבת שהראש שלי מוגבה קצת
וישנה רק על הגב והצד.
בזמן האחרון שמתי לב שהופיע לי רעש קל של קליק
בצואר כאשר אני מסובבת את הצוואר מהמרכז לכיוון
שמאלה וחזרה.
אומנם הקול של הקליק נשמע רק בשקט אבל
זה מאוד מטריד אותי.
ממה זה נובע?
והאם טיפול כירופרקטי יכול לטפל בקליק ולהעלים
אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליק בצוואר - תגובה
ד``ר נמרוד לירם06/09/2014שלום מיכל,
נחלק את השאלה שלך לכמה חלקים:
- אם תנוחת השינה המוגבהת נוחה לך ואין בעיות הנובעות משימוש בשתי כריות, סביר שמצב זה מתאים לך ואין סיבה להתמקד בו. אם המצב שונה, יש טעם לנסות ולהנמיך או להחליף שתי כריות בכרית latex אחת ששומרת על מנח הצוואר מאחר שלחומר יש "זיכרון".
- יתכן שמקור ה"קליק" במערך היחסים המכניים בין גידים, פרקים רצועות ורקמות חיבור אחרות במבנה האנטומי שלך ואין בכך שום בעיה. קליקים שאינם כואבים או מפריעים לטווח תנועה נורמלי שייכים לסוג הדברים שלא צריך להתעסק אתם.
- אם הדבר בכ"ז מפריע או מעסיק אותך, הסיכוי שכירופרקטיקה תתן לך מענה מקצועי הוא גבוה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר נמרוד
מיכל06/09/2014קודם כל תודה רבה על תשובתך המפורטת.
ורק שאלה נוספת:
הקליק שהופיע לאחרונה בצוואר כשאני מזיזה את הראש
מהמרכז שמאלה לא כואב לי ולא מפריע לטווח התנועה
זה רק מציק לי לשמוע אותי כשיש שקט.
מה שיותר מלחיץ אותי זה שאני יודעת ( ואולי אני טועה)
שקליקים שמופיעים פתאום במפרק ללא כאב
או הגבלת תנועה הם אף פעם לא עוברים ( הכוונה
לרעש של הקליק).
אז שאלתי היא : האם טיפול כירופרקטי יכול
לטפל בקליק ולהעלים אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר נמרוד - תגובה
ד``ר נמרוד לירם07/09/2014סביר להניח כי טיפול כירופרקטי יוכל להעלים את הקליק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)