מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתוצאה מישיבה בהטייה על הצד נוצר לימתעניינת09/09/2014
לפני כשנה וחצי כאב שהולך ומחמיר בעכוז שמאל,כאב של שריר או עצם שזזו מהמקום או לא יודעת מה.
בתוצאה צילום שעשיתי כתוב :"ניוונים קלים"
פניתי לכירופרקטור ועשיתי כעשרה טיפולים,הארנק התרוקן ואין תזוזה .אני לא יכולה לשבת יותר מזמן קצר ביותר וגם אז אני מרגישה כאב חד ,אני כל היום על איבופן.
מה עושים ???
יש לי גם ,מלבד הכאב הזה ,כאבים לאורך כל צד שמאל של הגוף-כבר שנים-וגם שם לא זז שום דבר וגם פילאטיס לא עוזר לכאבי גוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתוצאה מישיבה בהטייה על הצד נוצר לי - תגובה
ד``ר עופר ברוך09/09/2014שלום לפונה היקרה,
תודה על הפירוט ובהחלט ניתן להבין את תחושתך ודאגתך מהמצב כרגע אך כמו הרבה דברים בחיים, אנו חייבים כולנו לשמור על פרופורציות ועל אופטימיות כי נמצא את הפתרון לבעיה שהופיעה.
יתכן וקיימת אבחנה/ות נוספות לאלו שהכירופרקט המטפל אבחן וכדאי לשאול אותו אסרטיבית האם יתכנו אבחנות נוספות, או שילוב בעלי מקצוע נוספים בטיפול המשולב בך.
בארסנל או "תיק כליי העבודה" של הכירופרקט קיימות מגוון טכניקות טיפול כירופרקטיות מיוחדות החל מטכניקות מתיחה לגב ולאגן, דרך טכניקות שחרור שרירים של נגיעות או תנועות מתיחה מיוחדות כירופרקטיות ושחרור קשרי טריגר פוינטים, דרך איזון עדין או עמוק של מפרקי החוליות והאגן, דרך הכוונה וביצוע יחד איתך של תרגילי מתיחה וחיזוק ספציפיים לך ולאבחנתך ועד בדיקת אופן עבודתך ושגרת חייך לגבי הרגלי ותנוחות הישיבה, עמידה, שינה והליכה.
כמוכן, ניתן תמיד לשלב את רופא מומחה כאב לשקילת תרופה זמנית לזמן קצר או זריקה של חמור נוגד דלקת לחסימת הכאב העצבי.
אנו מבינים את מצבך הכלכלי אך חשוב שלפחות תגיעי אולי לחווד שנייה לכירופרקטים מומחים על מנת לוודא כי אכן האבחנות מתאימות וכן תחווי חוויה מתקנת לגבי הדגמת והתאמת תמהיל טיפולי אשר יהיה אפקטיבי יותר עבורך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)