עצב האישיאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצב האישיאס
    חן
    21/10/2014

שלום רב.
    אני בת 31 מבלה את רוב היום בישיבה מול המחשב.
    בשנה האחרונה היו לי כאבים בירך אחורית ובישבן בצד ימין ובנוסף נימול בצד ימין של הגוף.
    זה הרגיש כמו כאב של השתחררות חומצת חלב. הכאב הלך וחזר כל תקופה ולא ייחסתי לזה חשיבות.
    לאחרונה המצב החמיר והכאבים ברגל ימין רק הולכים וגוברים. אנשים שיש להם פריצות דיסק אמרו לי שייתכן ויש לי דלקת בעצב האישיאס. מקריאה ברשת ראיתי שכל התסמינים אכן מראים שזו הבעיה.
    הרופא רשם לי אטופן 600 מ״ג והמצב רק החמיר.
    היום שלח אותי לבצע רנטגן, אורטופד, פיזיותרפיה, טיפולים טבעיים ורשם לי Percocet 5.
    כולם ממליצים לי לגשת לכירופרקט. האם לגשת קודם כל לאורתופד בטרם אלך לכירופרקט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצב האישיאס

הוספת תגובה

• עצב האישיאס - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    22/10/2014

שלום חן.
    לדעתי, אתופן כקו הגנה ראשון ורנטגן רגיל--כמו גם ההנחיות הנוספות שקיבלת אינן הדרך הנכונה לבדוק מה באמת קורה אצלך. בדיקה רצינית אצל מישהו שמבין טוב בעמוד שדרה ומערכת התנועה היא השלב הראשון והחשוב. לצורך זה יתאים כירופרקט מומחה, אורתופד העוסק בעמוד שדרה או מומחה לרפואה פיסיקלית. לכאב ממנו את סובלת יש כמה הסברים אפשריים ובהתאם לאלה, בדיקות וטיפול נכונים. לכי למישהו שזה תחום מומחיותו. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו