נא עצתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נא עצתכם
    צליל
    21/12/2014

שלום
    יש לי נוזלים באוזן שמאל מזה כמה שבועות
    וזה ממש משגע אותי
    נא הפנו אותי לכירופרקט שיכול לעזור לפתוח את הסתימה הזו
    הבנתי שד"ר אוהד הילפרין מירושלים מטפל אבל זה רחוק לי

אודה לכם מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נא עצתכם

הוספת תגובה

• נא עצתכם - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    21/12/2014

שירז שלום רב,
    תודה על פנייתך,
    נוזלים באוזן שמאל ללא ממצא של חום או הפרשה מוגלתית וכאבי אוזן פנימית מכוונים אותנו קלינית לחשוב כי שריר מיוחד השולט על מתח עור התוף איננו עובד כשורה ולכן נפגם הניקוז ויכולת השוואת הלחצים שלך בין האוזן התיכונה, הקשורה בתעלה מיוחדת לחלל האף, לבין האוזן החיצונית.
    השריר המדובר, נשלט על ידי עצבי הפעלה המגיעים מחוליות הצוואר העליונות C1-2-3-4 כך שתמהיל טיפולי כירופרקטי מתאים לטיפול ושיקום מבנה ותפקוד הצוואר יעזור לך ולבעייתך, כמעט בטוח, אך בוודאי צריך לבדוק ולאבחן נכונה את מכלול הגורמים.
    כל ד"ר לכירופרקטיקה מכיר ויודע את הבדיקות והטיפולים, ועלייך לברר בבירור מקדים טלפונית האם הפרקטיקה שלו או שלה מנוסים שבועית בשכאלו מקרים,
    אם לא תמצאי פתרון, אשמח לבדוק ולטפל בך, בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....שריר

צליל
    22/12/2014

שלום
    רשמת

שלום דר ברוך

כירופרקט אחד אמר לי בנוגע לנוזל באוזן

נוזלים באוזן שמאל ללא ממצא של חום או הפרשה מוגלתית וכאבי אוזן פנימית מכוונים אותנו קלינית לחשוב כי שריר מיוחד השולט על מתח עור התוף איננו עובד כשורה ולכן נפגם הניקוז ויכולת השוואת הלחצים שלך בין האוזן התיכונה, הקשורה בתעלה מיוחדת לחלל האף, לבין האוזן החיצונית.
    השריר המדובר, נשלט על ידי עצבי הפעלה המגיעים מחוליות הצוואר העליונות C1-2-3-4 כך שתמהיל טיפולי כירופרקטי מתאים לטיפול ושיקום מבנה ותפקוד הצוואר יעזור לך ולבעייתך, כמעט בטוח,

שאלתי היא: יש לציין שזה התחיל לי לאחר התקררות חזקה עם נזלת
    האם לדעתך זה עדיין מהשריר?
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....שריר - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    22/12/2014

כפי שציינתי בתשובה הקודמת אלייך, השריר אחראי לוויסות גמישות עור התוף ואם השריר לא עובד נכון עקב בעית תפקוד בחוליות הצוואר העליונות, אזי לא יתבצע ניקוז נוזלים והשוואת לחצים בין האוזן התיכונה וחלל האף, לאוזן החיצונית ואז את תחושי "נוזלים או לחץ באוזן". אנא גשי להיבדק ולקבל טיפול כירופרקטי מתאים כאמור,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

צליל
    24/12/2014

שלום ד"ר ברוך
    הייתי היום אצל אוסתאופת
    בדק את הצוואר, ואם יש כאב בצוואר וראה שאין בעיה
    ולכן אמר שלדעתו זו לא הסיבה שהאוזן שלי עם נוזל
    והוא לא יכול לשחרר זאת
    ושאנסה דיקור סיני
    או שתיית צמחים סינים שמייבשים נוזלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    25/12/2014

שירז שלום,
    אוסטיאופט (תואר 4 שנים) הוא לא תחליף לד"ר לכירופרקטיקה (תואר דוקטור קליני אבחנתי וטיפולי פרקטי 7 שנים ואפשרויות להתמחויות המשך). המקצועות שונים ורמת ההשכלה, האבחון והטיפול שונה מהותית, ולכן יתרונות הכירופרקטיקה והביקוש אליה כה גדולים.
    אם את רוצה חוות דעת רצינית ומקצועית, את חייבת לעבור אבחון כמו שצריך ובעקבותיו להתאים טכניקות טיפול כאמור,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....שריר

צליל
    25/12/2014

שלום
    יצא לך לטפל במקרים כמו שלי שיש בהן נוזל באוזן התיכונה (רופא האוזן ראה)
    במשך שלושה שבועות ולעזור במקרה זה?

כמה טיפולים צריך?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....שריר - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    25/12/2014

בדרך כלל 3-5, אך תלוי בממצאי ואיבחוני צוואר והגב, נדע רק לאחר בדיקה מסודרת והתאמת טכניקות טיפול המתאימות לך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו