מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נא עצתכםצליל21/12/2014
שלום
יש לי נוזלים באוזן שמאל מזה כמה שבועות
וזה ממש משגע אותי
נא הפנו אותי לכירופרקט שיכול לעזור לפתוח את הסתימה הזו
הבנתי שד"ר אוהד הילפרין מירושלים מטפל אבל זה רחוק לי
אודה לכם מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא עצתכם - תגובה
ד``ר עופר ברוך21/12/2014שירז שלום רב,
תודה על פנייתך,
נוזלים באוזן שמאל ללא ממצא של חום או הפרשה מוגלתית וכאבי אוזן פנימית מכוונים אותנו קלינית לחשוב כי שריר מיוחד השולט על מתח עור התוף איננו עובד כשורה ולכן נפגם הניקוז ויכולת השוואת הלחצים שלך בין האוזן התיכונה, הקשורה בתעלה מיוחדת לחלל האף, לבין האוזן החיצונית.
השריר המדובר, נשלט על ידי עצבי הפעלה המגיעים מחוליות הצוואר העליונות C1-2-3-4 כך שתמהיל טיפולי כירופרקטי מתאים לטיפול ושיקום מבנה ותפקוד הצוואר יעזור לך ולבעייתך, כמעט בטוח, אך בוודאי צריך לבדוק ולאבחן נכונה את מכלול הגורמים.
כל ד"ר לכירופרקטיקה מכיר ויודע את הבדיקות והטיפולים, ועלייך לברר בבירור מקדים טלפונית האם הפרקטיקה שלו או שלה מנוסים שבועית בשכאלו מקרים,
אם לא תמצאי פתרון, אשמח לבדוק ולטפל בך, בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....שריר
צליל22/12/2014שלום
רשמת
שלום דר ברוך
כירופרקט אחד אמר לי בנוגע לנוזל באוזן
נוזלים באוזן שמאל ללא ממצא של חום או הפרשה מוגלתית וכאבי אוזן פנימית מכוונים אותנו קלינית לחשוב כי שריר מיוחד השולט על מתח עור התוף איננו עובד כשורה ולכן נפגם הניקוז ויכולת השוואת הלחצים שלך בין האוזן התיכונה, הקשורה בתעלה מיוחדת לחלל האף, לבין האוזן החיצונית.
השריר המדובר, נשלט על ידי עצבי הפעלה המגיעים מחוליות הצוואר העליונות C1-2-3-4 כך שתמהיל טיפולי כירופרקטי מתאים לטיפול ושיקום מבנה ותפקוד הצוואר יעזור לך ולבעייתך, כמעט בטוח,
שאלתי היא: יש לציין שזה התחיל לי לאחר התקררות חזקה עם נזלת
האם לדעתך זה עדיין מהשריר?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....שריר - תגובה
ד``ר עופר ברוך22/12/2014כפי שציינתי בתשובה הקודמת אלייך, השריר אחראי לוויסות גמישות עור התוף ואם השריר לא עובד נכון עקב בעית תפקוד בחוליות הצוואר העליונות, אזי לא יתבצע ניקוז נוזלים והשוואת לחצים בין האוזן התיכונה וחלל האף, לאוזן החיצונית ואז את תחושי "נוזלים או לחץ באוזן". אנא גשי להיבדק ולקבל טיפול כירופרקטי מתאים כאמור,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
צליל24/12/2014שלום ד"ר ברוך
הייתי היום אצל אוסתאופת
בדק את הצוואר, ואם יש כאב בצוואר וראה שאין בעיה
ולכן אמר שלדעתו זו לא הסיבה שהאוזן שלי עם נוזל
והוא לא יכול לשחרר זאת
ושאנסה דיקור סיני
או שתיית צמחים סינים שמייבשים נוזלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר עופר ברוך25/12/2014שירז שלום,
אוסטיאופט (תואר 4 שנים) הוא לא תחליף לד"ר לכירופרקטיקה (תואר דוקטור קליני אבחנתי וטיפולי פרקטי 7 שנים ואפשרויות להתמחויות המשך). המקצועות שונים ורמת ההשכלה, האבחון והטיפול שונה מהותית, ולכן יתרונות הכירופרקטיקה והביקוש אליה כה גדולים.
אם את רוצה חוות דעת רצינית ומקצועית, את חייבת לעבור אבחון כמו שצריך ובעקבותיו להתאים טכניקות טיפול כאמור,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....שריר
צליל25/12/2014שלום
יצא לך לטפל במקרים כמו שלי שיש בהן נוזל באוזן התיכונה (רופא האוזן ראה)
במשך שלושה שבועות ולעזור במקרה זה?
כמה טיפולים צריך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....שריר - תגובה
ד``ר עופר ברוך25/12/2014בדרך כלל 3-5, אך תלוי בממצאי ואיבחוני צוואר והגב, נדע רק לאחר בדיקה מסודרת והתאמת טכניקות טיפול המתאימות לך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)