מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר 3 טיפולים על הבדלי גבהים ברגלמעיין03/02/2015
שלום,
בת 34.
הבדלי רגליים של כ 2.5 סמ, עקמת קלה בגב.
הייתי לפני 3 שבועות לראשונה אצל כירופרקט.
יצאתי ממנו כמו חדשה!
לראשונה הרגשתי משקל זהה בדריכה על הריצפה, לא הייתי עם כאבי רגליים והרגשתי גב ישר.
כעבור שבוע הגעתי שוב.
וכאן התחיל הבלאגן..
לאחר הטיפול השני, היה לי שבוע של מיגרנות, הרגשתי עקומה בגוף כמו שלא הרגשתי מעולם, לחץ דם נהיה גבוה - דבר שהיה לי רק בהריון בני הבכור לפני 6 שנים.
חזרתי שוב אתמול לרופא, שיתפתי בממצאים...
עשה טיפול...
מרגישה עדיין עקומה בגוף. חוסר שיווי משקל,
בבוקר קמתי עם רגל שמאל רדומה מאד מאד וכף יד שמאל רפעם תחושת נימול.
זכיתי לשבוע חלומי שבו הייתי בריאה לאחר טיפול ראשון.. אך כעת אני במצב שמוכנה גם לחזור למצבי לפני שבכלל התחלתי טיפולי כירופרקטיקה.
מה עליי לעשות?
אפשר עדיין לסמוך על הכירופרקט לאור תיאוריי?
כי סהכ עשה רושם של מקצועי מאד.. בעיקר פגישה ראשונה..
בבקשה תייעצו לי איך להמשיך דרכיי?
שמעתי על ״מרכז מנדי ״- ששם יש מכשיר שמאבחן - האם ללכת לשם שיצילו אותי?
מה המלצתכם
בבקשהה help!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך עדכון
מעיין03/02/2015למעשה הרופא יישר את הבדלי הגבהים..אבל כף רגל ימין פונה כלפי חוץ כפי שניתן לראות בתמונה.
מה שלא היה לפני כן.
אם אני איישר את כף רגל ימין - זה יגרום לכך שכל הרגל תיתכנס לכיוון פנים.. זה בערך יראה כך: ברך ימין מופנית לכיוון רגל שמאל ולא ישר .. וכל הרגל כאילו מופנית לכיוון רגל שמאל.
נראה כאילו בוצע יישור במקום מסויים אך שגרם לחוסר איזון במקום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת אחרונה
מעיין03/02/2015מרכז מנדי זה של ד״ר רונן מנדי.
אני תושבת פרדס חנה ושמעתי פה רק על מנדי או על דר עמנואל.
כמובן (!) שאני בחורה צעירה ולא בא לי להרוס את חיי כבר בגיל 34 וברור שאם יש מישהו בכל איזור אחר שמומלץ- אני אסע...
כולל המרכז.. וגולל כל מקום!!
כרגע אני ממש לא מאוזנת בגוף וזה סיוט!
כל הליכה ממש מוזרה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)