רעד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעד
    אילנית
    27/02/2015

שלום, לפני כחודש הרגשתי רעד בכל זרוע ימין. לאחר מספר ימים אני מרגישה רעד ( עד היום), בשתי הידיים וברגליים( רעד קל בלבד). כמו כן בשינה אננ מרגישה רעד שמתבטא בכתפיים. בבדיקה נוירולוגית נרשם שהבדיקה תקינה אך עם החזרים ערניים, עשיתי גם בדיקתemg תחושתית ועצבית שהייתה תקינה חוץ מלחץ על חוליות צוואריות ותחתונות. ממה הרעד הזה נובע? האם זה רעד ניווני? יש סיכוי שהרעד יסתיים בשלב כלשהו?הומלץ לי לעשות mri חוט שדרה צווארי. עשיתי mri מוח שלא הראה ממצאים פתולוגיים. אני רוצה לציין גם שבחודשים אחרונים הייתי עם מתח נפשי. אודה מאוד לתשובתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעד

הוספת תגובה

• רעד - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    27/02/2015

שלום אולנית,

יתכן כי הבעיות שאת חווה קשורות ללחץ. אין לשלול מעורבות תת-קלינית של מערכת העצבים--דהיינו דברים שאינם עולים בבדיקת MRI ואבחנה נוירולוגית. נסי כמה טיפולים כירופרקטיים. אם זה לא עוזר כלל, אולי כדאי לברר ברפואת פרקים. אבל שווה לנסות כירופרקטיקה קודם. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אילנית
    27/02/2015

ד״ר לירם, תודה על תשובתך המהירה. בהחלט אשקול כיוון כירופרקטי. רציתי רק להוסיף שבמקביל לרעידות אני מרגישה זרמים ברגל שמאל ובכף יד ימין שהולכים וחוזרים. כמו כן, היד שאני מרגישה בה יותר את הרטט היא הימנית, בה התחיל הרעד הראשוני, ולפעמים אני מרגישה רטט קל בשפתיים. האם יכול להיות שזה פרקינסון ( למרות שהבדיקה הנוירולוגית היתה די מקיפה). אודה לתשובתך כי אני די מודאגת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    27/02/2015

אני לא חושב שבדיקה מקפת של נוירולוג טוב היתה מפספסת פרקינסון. עם זאת, כל מה שאת מספרת כן מצביע לכוון מצב עצבי. אולי כדאי לקבל חוות דעת נוספת מרופא אחר. סורס יכול לחולל כל מיני תופעות. אולי זה רק זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו