מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גובה נעצר המשךאיתי27/04/2008
קודם כל תודה על התשובה המפורטת אני מודה לך מקרב לב.
שנית איפה היא הלינקה שלך? ובקשר לגובה של ההורים שלי אמא שלי היא 164-165
אבא שלי הוא מטר 62 מ63 .
עכשיו אני הגובה שלי מאז גיל 15 שבו אני בטוח שדי גבהתי הוא 181 מגיל 16 אני לא גובהה.
בצילומי רנגטן של הגב והצוואר שלי לא מצאו כלום בקיצור מהי דעתך ואיך אוכל בוודאות לדעת שהוגבה שלי לא נעצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גובה וגדילה מלווים בכאבי גב
ד``ר עופר ברוך27/04/2008איתי שלום,
לפי גובה הוריך אזי שגובהך יכול להיות רק מהסבים. בדוק למי מהוריך הינך דומה חיצונית ושם חפש את התשובה.
בעיקרון, אם הגעתה בגיל 16 ל 1.81 מטר אזי כנראה שאם תהיה גדילה נוספת היא תהיה קטנה.
בקשר למה שהשבתי בתשובה הקודמת, אזי יש לקחת את הצילומים לד"ר לכירופרקטיקה אשר מיומן בבדיקה של צילומים אלו למטרות זיהוי שלבי הגדילה וכן בטיפול בבעיות אלו.
אנא, לגשת עם הוריך לבדיקה וטיפול עכשיו ולא לחכות עד שיהיו כאבים חזקים יותר בשירות הצבאי.
לפי מחקרים מדעיים בתחומנו, אם יש כאבי גב בגיל הבגרות, קיימת סבירות גבוהה שהם יחזרו ויתמשכו בגיל בוגר ומבוגר.
נא לטפל מוקדם ולמנוע את שניתן למנוע.
בברכה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)