כאבי כתפיים וכאבים נוספים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי כתפיים וכאבים נוספים
    שגב
    21/04/2015

שלום, אני בחור צעיר בן 26, עוסק בפעילות גופנית כבר קרוב ל5 שנים ברציפות. מכון כושר ופעילות אירובית. יש לציין כי לפני תחילת הפעילות הייתי שמן בכ15 קילו. יש לי עקמת קלה בגב. משהו כמו בשנתיים האחרונות אני סובל מכאבים רבים בכל מיני אזורים בגוף, כתפיים רגליים, גב תחתון ומפרקי היד. הייתי בטיפולים אצל כירופרקט בקשר לבעיות בגב התחתון זה הקל עליי אחר לאחר הפסקת הטיפולים(שנה וחצי אחרי) הכאבים חזרו במעט. בעיה עיקרית נוספת היא הכתפיים, אני סובל במהלך הפעילות בחדר הכושר מכאבים חוזרים והולכים של כאבי כתפיים. הייתי בשנתיים האחרונות ב2 טיפול פיזיותרפיה ארוכים של כמה חודשים שלא הועילו בכלל. אני מתפקד יופי יופי במהלך חיי היום יום אבל הישגיי הספורטיבים כמעט ולא השתנו מאז סיימתי דיאטה ארוכה והתאזנתי. אני כל הזמן סובל מכאבים במקומות אחרים וחש תסכול רב ואני חושב שזה אפילו משפיע על השינה שלי. אני סטודנט כך שהישיבה המרובה בוודאי לא תורמת. במהלך השנתיים האלה שיפרתי את טכניקת הפעילות במכון הכושר, התאמנתי עם מאמני כושר ריאתי אלפי סרטונים של מומחים באינטרנט וניסיתי כל מתיחה ופעילות אפשרית לכל בעיה שמצאתי אצלי. היו דברים שהועילו והיו דברים שלו. הוצאתי המון כסף על דברים כאלה ואחרים, הייתי בלפחות 4 פגישות אצל אורתופד מומחה ספורט, עשיתי צילומי US לשני הכתפיים ולגב התחתון. לא נמצאו שום בעיות. אשמח אם יש עוד משהו לעשות או שמא נגזר עליי לסבול מכאבים כל עוד אני עוסק בספורט...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו