מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשירון29/04/2008
לפני 7 חודשים התעלפתי ונפלתי על צד ימין של הראש והצוואר התעקם לאחר מכן התחילו לי כאבים חלשים וקצת כאב גרון רק בצד ימין, לאחר מכן עשיתי קורס צלילה מתקדם שלאחריו המצב החמיר מאוד הרגשתי כל הזמן שאני צריך להשעין את הראש אחורה כאבים מוקרנים אל צד ימין של הפנים ושכמה ימין וגב והכל בצד ימין לאחר זמן מה התחילו לי גם צרבות רגישות לאור...
האם יש קשר בין מכה בצוואר לצרבות רגישות לאור כאבים שציינתי וכאב גרון חד בצד אחד רק?
יש לציין כי עברתי בדיקות ניירולוגיות תקינות סיטי מוח תקין בדיקות דם תקינות ורנטגן עמוד שידרה צווארי תקין...
בנוסף ערכתי טיפולים בדיקור סיני אשר הועילו ופיזוטרפיה אך לאחר מאמץ של סחיבת משקל המצב הוחמר מאוד ...והתייאשתי מכך... ניסיתי גם טיפול כירופרקטי פעם אחד שלא עזר...
מה עוד ניתן לעשות אני במסגרת הצבא והכל כלכך קשה
בבקשהה צריך עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות רבות עם קשר אפשרי לצואר
ד''ר עמי איל29/04/2008ירון שלום,
ראשית, לא ניתן לדעת רק מהסיפור, בוודאות, ללא בדיקה מעמיקה מה גורם למה אך לשאלתך האם ייתכן קשר בין הנפילה על הראש ועיקום הצואר לכלל בעיותיך, קשר זה הוא אפשרי בהחלט למרות תקינותן של הבדיקות שהצגת. אזור הצואר עשיר בעצבים הקשורים בראש, הגרון, הפנים, העיניים, הסרעפת (שעשויה להיות קשורה לצרבות) השכמות וכו' ועל כן כלל הבעיות עשויות להיות קשורות לתקינותן של חוליות הצואר, הגולגולת ושאר עמ"ש ביחס לריקמה הנוירולוגית העדינה המוכלת בתוכן.
בדיקה מעמיקה וטיפול כירופרקטי סידרתי עשויים לעזור ובכל מקרה דרושים לאחר נפילה כזו בה הצואר והראש היו מעורבים ובמצב בו שינויי יציבה ועומס יוצרים שינויים בסימפטומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
ירון29/04/2008בנוסף התחילו לי קצת סחוחורות האם גם זה קשור לבעיות בצוואר?
ואיזה צילום יכול לאבחן בעיות כאלו?
ממה כדי לי להימנע בינתיים האם משקל כבד יכול להחמיר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכתי בדיקת סיטי שהעלת
תוצאת סיטי12/05/2008יישור של לורדוזיס עם נטיה לקיפוזיס וכל השאר תקין
האם זה יכול להסביר את התסמינים שמהם אני סובל שציינתתי בהודעה קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)