כאבי אגן , גב תחתון ומפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אגן , גב תחתון ומפשעה
    דני
    22/05/2015

שלום אני בת 23 עומדת על הרגליים 10 שעות ביום בשנה האחרונה, מתאמנת עד לפני חודשיים 4-5 פעמים בשבוע. לפני כחודשיים החלו לי כאבים במותן,מפשעה וגב תחתונים המקרינים על רכל שמאל ונעשים קשים בעמידה ממושכת/הליכה מרובה. נבדקתי כל ידי גסטרולוג ולבסוף הופניתי לכירופרקט שמצא כי יש בעיה עם הגב התחתון/ תנועת אגן לא נכונה הפעילה לחץ על העצבים וממנה נובע הכאב. בחודש האחרון אני מטופלת כ3 פעמים בשבוע לכ30 דק כל פעם בטיפול זרמים, מסאז ומתיחות. יש לציין כי בימים מסויים ישנו שיפור וכמעט אין כאב ומנגד יש ימים קשים וכואבים ביותר. הכירופקט אמר לי בפגישה האחרונה כי אנחנו עוברים לשלב ב׳ בו יתבצעו יותר מתיחות ותרגילים. אני חיה בארצות הברית ולכן קשה לי למצוא ד״ר שאני סומכת עליו לחוות דעת נוספת. מה דעתך כל אופן הטיפול של הכירופרקט? האם הכאבים הקשים שיש לי נורמאליים גם אחרי חודש טיפול? האם אוכל ליצור קשר ולשלוח מידע רפואי לארץ על מנצ שאוכל לקבל חוות דעת מלאה. תודה!! דני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי אגן , גב תחתון ומפשעה

הוספת תגובה

• תגובתי לדני

יוסי
    23/05/2015

יוסי, אם אינך בעל מקצוע, בבקשה אנא נסה להימנע מלאבחן ולהמליץ על דברים שלא בתחום הכשרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתי לדני - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    27/05/2015

דני שלום רב,
    התסכול שלך מובן מעצם היותך מטופלת לאורך חודש עם הטבה חלקית.
    לפי מה שמסתמן כאן, בהחלט יכול להיות שכאבייך נובעים מכרית דיסק שהתרככה לאחר עומסי יתר בעמידה ורכינה כולל אימוני הכושר, או עקב נטיית אגן לצד מסויים ואז הפעלת עומס יתר לכיוון שמאל.
    תיתכן גם האפשרות כי יש לך שינוי מולד במבנה החוליה האחרונה, הגורם לאגן להיות נטוי ולעבודה הלא סימטרית ולכאבים,
    ובנוסף, יתכן כי הכירופרקט עדיין לא הצליח לשחרר ולהאריך את כל השרירים המשפיעים על הגב והאגן והירכיים עקב היותך סובלת מכאבים חזקים, אך מתכוון להגיע אליהם בקרוב.
    תיתכן השפעת יציבה נוספת אם יש לך פלאטפוס ופחיסת כפות רגליים הגורים עומסי יתר על האגן והחוליות התחתונות או מבנה ירך לא סימטרי,
    בקיצור, צריך לבדוק אותך וכן לשקול ביצוע צילומי רנטגן והדמיה
    אשמח לייעץ לך באם תרצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שליחת מייל

דני
    01/06/2015

תודה רבה על ההתייחסות והרצון לעזור!
    מהי כתובת המייל שלך? אשמח לשלוח לך את חוות הדעת של הכירופרקט שלי.
    שוב תודה! דני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו