מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכמה בולטתשירה05/05/2008
שלום
כבר כחודשיים אני סובלת מכאבים חדים ביד ימין ובאיזור שכמה ימנית. הכאבים התחילו באיזור היד ועלו למעלה לעבר הכתף ומלפני כחודש השכמה הימנית התחילה לבלוט החוצה, כאילו יצאה החוצה, ויש לי בכל האיזור כאבים עזים. טופלתי נגד כאבים ב- CELCOX 200MG למשך שבועיים אך אין הטבה במצב השכמה ובכאב. כעת אני מתחילה להרגיש גם כאבים בצד שמאל, סוג של דקירות.
עברתי צילומי רנטגן והכל נראה תקין:
הממצאים: צילום כתפיים + 2 שכמות מנחים - אין עדות לממצא פתולוגי גרמי
צילום זרוע ימין 2 מנחים - גם אין עדות לממצא פתולוגי גרמי
וצילום חזה - אין עדות לתסנין, תפליט או גודש,
אני מאוד לחוצה מהמצב, גם עקב הכאבים וגם עקב מצב השכמה ויש לי פחד שתהיה החמרה,
האם השכמה יצאה ממקומה עקב הדלקת והאם היא תחזור למקומה ,מה עליי לעשות?
אודה לכם על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ידיים, שכמות וצוואר
ד``ר עופר ברוך05/05/2008שירה שלום,
כאבים יכולים להתחל בצוואר ולהיות מוקרנים לשכמה וליד וכן להיפך.
לפי הסיפור הקצר שלך, חסרים פרטים רבים הנוגעים לעיסוקך, איך החלו הכאבים היסטורית פציעות ותאונות, לידות, גנטיקה של ההורים וכו'.
בכל אופן, נראה כי הרופא המטפל ניסה "לירות לכל הכיוונים" בצילומי הרנטגן רק שהוא משום מה פסח על הצוואר. בנוסף, כאשר ישנה תשובת פיענוח אין עדות למימצא פתולוגי, כוונת הרדיולוג כי לא נמצא סרטן, שבר או דלקת חריפה.
מאידך, שינויים ניווניים, מבנה לא ישר או לא תקין לא נבדק ולא קיבל התייחסות כפי שד"ר לכירופרקטיקה בודק, גם את הפתולוגיות וגם את המבנה והניוון/תפקוד.
ממליץ לך לפנות לד"ר לכירופרקטיקה העוסק בשיקום או מתמחה בפציעות ספורט ברמת מומחיות ובמרפאה פרטית או של בית חולים אשר מקנה לו אפשרות לבדוק ולטפל באופן המקיף והממצה ביותר ולא להסתפק בשירות הבסיסי של הכירופרקטיקה הניתן במסגרת הטיפולים המשלימים בקופות החולים. הוא כנראה גם יבדוק את מפרקי הידיים, שריריהם, הכתפיים והצוואר כולל בדיקות רפלקסים וכוח שרירים וימליץ על צילומי רנטגן צוואריים או אפילו הדמיית CT אם תידרש.
בכל מקרה, גשי להיבדק אצל ד"ר לכירופרקטיקה מומחה כאמור,
בברכה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)