כאבי שכמות + צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי שכמות + צוואר
    אור
    10/11/2015

שלום,
    בעקבות נגינה חד פעמית ארוכה ורציפה וישיבה לקויה בגיטרה סבלתי מכאבים חזקים וחדים באזור השכמה הימנית, הכאב הורגש "כאילו" מאחורי השכמה בקצה העליון וקרוב לעמוד השדרה.
    לאחר שהתעלמתי מהכאב והמשכתי באימוני כוח, אחרי כ3 חודשים "קרסתי" והכאבים הופיעו לפתע גם בצד שמאל ברמת כאב גבוה מאוד ובתוספת כאבי צוואר, הכאב התגבר עד לכדי מצב שבו לא יכלתי לתפקד.
    לאחר מס' פגישות עם מסגיסטים, פיזיוטרפיסטים ו השתתפות בשיעורי פילאטיס הכאב ירד בעוצמה אך עדיין אני סובל מאוד, ולא רואה שהמצב משתפר ממש.

אורטופד אחד אבחן את המצב כדלקת בגיד מאחורי השכמה, והזריק לי למקום סטרואידים, הדבר עזר מאוד אך ל48 שעות בלבד.
    אורטופד אחר אבחן את המצב כבעיה בעמוד השדרה הצווארי, ובעיה ארגונומית.

אבקש את דעתכם האם כירופרקט יכול "להציל" אותי ואבקש המלצות לאחד שמתמחה בבעיה כזאת באזור השרון והמרכז.

המון המון תודה.
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שכמות + צוואר

הוספת תגובה

• כאבי שכמות + צוואר - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    17/11/2015

אור שלום רב,
    אתה אכן מתאר בדיוק רב פגיעה אפשרית במיפרקי חוליות הצוואר אשר גורמת לעומס יתר על כריות דיסק בין חולייתי עד כדי פחיסה חלקית שלהן וצביטת עצב היוצא בין החוליות לכיוון השכמות,
    אכן בבדיקות כירופרקטיות פשוטות יחסית ניתן לבודד את גורמי הכאב ומקורו ואם צריך, אף להפנות אותך לביצוע הדמיה ממוחשבת צווארית לאשש ו/או לשלול זאת,
    הנך יכול (באם תרצה כמובן) לפנות למרפאתי בכוכב-יצור יגאל או בתל אביב ואעזור לך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו