רשימת מומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשימת מומחים
    שי
    19/01/2016

לד"ר ברוך שלום רב,

קראתי שכתבת שבארץ קיימים רק כ-10 כירופרקטורים מומחים.
    אפשר לקבל בבקשה את השמות של אותם מומחים?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשימת מומחים

הוספת תגובה

• רשימת מומחים - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    19/01/2016

שי שלום,
    איך נוכל לייעץ לך?
    מה אתה סובל?
    אנחנו בעיקרון לא תחליף לדפי זהב, כך שכדאי לנסות ולתאר את בעייתך, לתאר את מיקום או איזור מגוריך ולכוונך לשילוב תמהיל הטכניקות המתאימות לך וכך נוכל לעזור לך ביתר מקצועיות.
    להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון

שי
    19/01/2016

הכאבים בגב התחתון(גם אזור מותניים עם קצת ירידה לאזור האגן) הם לא קבועים ומופיעים פעם בצד ימין ופעם בשמאל אך בעיקר שמתי לב שבשמאל. האורטופד אמר שהעקמת שלי מינימלית ולא הפנה אותי כלל לצילום. בנוסף בצד שמאל חולשה באזור כף היד-אגודל, כנראה נובע מהחוליות בצוואר, התקשות-בלוטת לימפה בלחי השמאלית באזור קידמת השריר המסטר. הבלוטה בגודל 7-8 מ"מ מובילית, לא נראית פתולוגית אלה מתאימה יותר ל premasseteric lymph node. ההתקשות וההקרנה (מעין הרגשת שיתוק) הופיע לאחר עקירת שן בינה, אך הכירורג פה ולסת שעשיתי אצלו אמר שזה לא קשור לזה ושאין מה לעשות כ"כ.
    אני מתגורר ברעננה, אך אם אין שם כירופרקט מומחה, אני אוכל להגיע לכל מקום באזור המרכז/השרון.
    רק משום שמספר הכירופרקטורים המומחים הוא כ"כ קטן יחסית, אז חשבתי שזה בסדר לבקש את הרשימה כדי שאני לא אפול בפח כי הרבה כותבים על עצמם שהם מומחים בכך ובכך.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו