בלטים בצוואר ובגב ונימול מציק בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלטים בצוואר ובגב ונימול מציק בגוף
    הילה
    31/03/2016

שלום לפני 3 חודשים בבדיקת c.t גילית שיש לי 3 בלטים בצוואר,ושניים בגב .הרופא אומר שיש לי עקמת קלה(שלא נראת לעיין).
    איך אני מונעת את הכאב ואת הנימול?
    לאחרונה יש לי נימול בפי הטבעת ואיבר המין.

אני רוצה לעשות הכל כדי לשמור על בריאות הגוף שלי ומניעה מכאב ונימול
    אני בת 33 לא מעשנת ולא שותה :)
    תודה רבה על תשובתכם

נ"ב כיצד חיזוק שרירים מומע כאב של פריצת דיסק או בלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלטים בצוואר ובגב ונימול מציק בגוף - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    10/04/2016

הילה שלום רב,
    ראשית סליחה על העיכוב בתשובתנו,
    ממה שהינך מתארת בתחושותייך ותלונותייך וכן ממצאי ההדמיה את מבקשת לדעת איך את מונעת את הכאבים והנימול לפני ששאלת איך מטפלים בפגיעות הגב הללו.
    המניעה משולבת במהלך הטיפול לאחר שאת משתפרת ומתייצבת.
    לפי תיאורייך, ההגדרה "עקמת קלה" היא הגדרה חלקלקה אשר ממסמסת את הבדיקה הנכונה והמתאימה לך.
    כנראה שהינך הולכת כבר שנים ארוכות עם אגן נוטה לצד מסויים ורגליים באורך שונה, הגורמים לעצם העצה לנטות יחד עם האגן, ואז מובילים להתפתחות "עקמת קלה" אשר יכולה לגדול אם את יושבת שעות ארוכות או נושאת תיקי יד כבדים.
    עצם העקמת, גורמת לקיצור שרירי גב, ירכיים ואגן היכולים ללחוץ ולכווץ את מנח חוליות הגב ומשם ללחוץ ולגרום לבלטי דיסק הלוחצים על עצבים הגורמים לכאבי הגב והנימול שתיארת.
    הבדיקה המתאימה והמקצועית ביותר ליציבה ומנח חוליות הגב והאגן היא על ידי ד"ר לכירופרקטיקה אשר מוכשרים ומיומנים באיבחון מצבך ביתר דיוק, מוכשרים ליישר ולשחרר את האגן עצם העצה והחוליות ועל ידי כך, לשפר פעולת שרירים ובוודאי עצבי התחושה. במקביל, תקבלי תרגילי מתיחה, וחיזוק רצפת האגן והבטן שייושרו על ידי הכירופרקט וכן הנחיות למניעה בבית ובעבודה.
    אנא, פני לד"ר הקרוב אלייך, ואם צריכה עזרה, בדיקה מקצועית של כירופרקטים מומחים טיפול או חוות דעת שניה, אנחנו לשירותך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו