כאבים בירך ימין בעת הליכה, עם הקרנה לאזורים נוספים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בירך ימין בעת הליכה, עם הקרנה לאזורים נוספים
    עדי
    28/06/2016

מזה מספר חודשים אני סובלת מכאבים בירך בזמן הליכה. הכאב התחיל ככאב נקודתי אך עם הזמן הוא התפשט למקומות נוספים בירך. אני כמעט שנה אחרי לידה.
    עד לאחרונה הכאב היה בהליכה או תרגול פילאטיס בלבד.
    האורתופד המטפל שלח אותי ל US ורנטגן ובנוסף ניסיתי מספר תרופות אנטי דלקתיות (שלא עזרו)
    בUS לא נמצא דבר אבל ברנטגן נרשם שנראה סקורליוזיס של ע"ש מותני עם רוטציה של חוליות L3,4.
    משום מה האורתופד התעלם ממצא זה ואמר לי לעשות פעילות גופנית כי הכאב ממקור שרירי.

בשבועיים האחרונים החלו לי כאבים באזור צד ימין באגן והקרנות כאב לרגל/יד גן בזמן מנוחה. האם יש אפשרות שממצא הרנטגן הוא זה שגורם לכאיבם לרות שאני לא סובלת מכאבי גב?

האם יש טעם לפניה לכירופקט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בירך ימין בעת הליכה, עם הקרנה לאזורים נוספים - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    28/06/2016

שלום עדי.
    ע"פ הדיווח שלך סביר שההדמיה הנכונה בשלב זה היא CT או MRI של הגב התחתון ואולי האגן. אבל בכל מקרה בדיקה יסודית צריכה לבוא קודם לכן כדי לקבל החלטה נכונה. אם העקמת מינימלית, יתכן שבאמת לא בה האשם. אבל בדיקה מדוקדקת חשובה ויכולה להאיר את המצב. כירופרקטור מומחה זו כתובת נכונה לפנות אליה. אנו ממוקדים בסוג זה של מחלה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו