המשך שאלה עזרתך בבקשה -מספר הבהרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה עזרתך בבקשה -מספר הבהרות
    דניאלי
    19/07/2016

רשמתי שאלה וענית לי והמון תודה.
    אבל אני צריכה שוב להסביר כי לא הסברתי טוב.
    הגעתי לדוקטור לכירופרקטיקה בכלל כאבים בחזה שעל פי האבחון הגיעו מגב אמצעי.הרופא טיפל בכ בגב האמצעי בשכמות ועוד אי אלו מתיחות.מאותה נקודת זמן יש לי כבר שבוע תפיסה חזקה בראש האחורי וכאב ראש שהתחיל אחרי הטיפול.
    שאלתי האם זה הגיוני והאם לחזור להמשך טיפול ?לחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך שאלה עזרתך בבקשה -מספר הבהרות - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    19/07/2016

דניאלי שלום,
    עכשיו הסברת יותר טוב וקשרת את שתי השאלות ששאלת בנפרד,
    אכן יש קשר של מבנה ושרירים בין הצוואר והגב העליון, וחייבים לטפל בשניהם, כולל בגב התחתון והאגן שמהווה את הבסיס של עמוד השדרה שלנו,
    התפיסה בצוואר קשורה למה שהסברנו, לתגובה של מרכזי השיווי משקל ויציבה במוח, לשינוי עבודת החיישנים ויישור הגב העליון שהחל בטיפול הראשון של הכירופרקט,
    אנא דווחי לו על מה שהנך מרגישה, על מנת שיידע לשכלל את מצבך ולהתאים טכניקות טיפוליות ומתיחות עבורך, וכן תרגילי מתיחה לבית ומניעה בתחזוקת הבית והטיפול בתינוק החדש,
    בבקשה, הימנעי משינה על הבטן (עקב מנח הצוואר המסובב) וכן אם הנך מחזיקה את תינוקך, החזיקי אותו בקדמת הבטן ולא על הצד, ואם את מניקה, דאגי לכך שמידי מספר שניות, זקפי את ראשך וצווארך למעלה על מנת שלא תהיי רכונה בכיפוף לתינוק הרבה זמן במשך ההנקה והטיפול בו,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו