מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בת 60 ומאובחנת כסובלת מפיברומאלגיהמתעניינת29/08/2016
עיקר הכאב הוא בעורף ואכן יש באיבחון המחלה אזורים בעורף שאמורים לכאוב אבל הכאב מרגיש לי יותר כמו צוואר תפוס כרוני .וגם הידיים מוגבלות בטווח שלהן ,כשאני שוכבת על הריצפה לספורט -אני מתקשה להוריד את הידיים אחורה.
הייתי כבר בטיפול אצל 2 כיירופרקטורים מהאזור שלי שמופיעים ברשימת המורשים
ולא נעזרתי .הכאבים ממשיכים.
האם זה קשור לפיברומאלגיה ?
יש לכם רעיון מה עוד ניתן לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 60 ומאובחנת כסובלת מפיברומאלגיה - תגובה
ד``ר נמרוד לירם30/08/2016מתעניינת שלום,
פיברומיאלגה היא כותרת כללית למצב שבו בהחלט עשויים להשתתף מרכיבים של בעיות שרירים ופרקים הניתנים לטיפול מוצלח של כירופרקטור. קשה להשוות בין מטפל אחד לאחר וכל שניתן להציע לך הוא לבוא, לבהדק ולנסות לפתור את הבעיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 60 ומאובחנת כסובלת מפיברומאלגיה - תגובה
ד``ר עופר ברוך30/08/2016שלום למתעניינת,
פיברומיאלג'יה הוא שם כולל מדי ומאוד מאוד לא ספציפי לאבחון בעיות כאב ושלד, שניתן בדרך כלל למטופלים כאשר הרופאים לא יודעים מה יש להם ואין אבחון מדוייק.
התלונות שלך יכולות להיות קשורות לתהליכי שחיקה ניוונית והסתיידות במפרקי חוליות הצוואר עקב עומסי החיים ונשיאת תיקים ושקיות ילדים ונכדים על הידיים והכתפיים,
וכן....
יכולות להיות קשורות גם לפגיעה ניוונית בכריות הדיסק בצוואר או לפגיעה ישנה של צליפת שוט בתאונת דרכים,
וכן יכולות להיות הסתיידות או פגיעה בגידי כתף, וכולן יכולות להתגבר על ידי ירידה בפעילות בלוטת התריס וחוסר כרוני בויטמין D וחשיפה לשמש,
בקיצור,
צריך להגיע לכירופרקטים מומחים לחווד שניה לבדוק את מכלול הגורמים ואז, לשלב מגוון טכניקות טיפול, מתיחות וחיזוק כל יום בנוסף לשילוב תוספי תזונה על מנת שהשיפור יגיע, והוא יגיע, רק צריך למצוא את תמהיל הטיפולים הנכונים לאחר שיש אבחונים מסודרים שלנו,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)