אני בת 60 ומאובחנת כסובלת מפיברומאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בת 60 ומאובחנת כסובלת מפיברומאלגיה
    מתעניינת
    29/08/2016

עיקר הכאב הוא בעורף ואכן יש באיבחון המחלה אזורים בעורף שאמורים לכאוב אבל הכאב מרגיש לי יותר כמו צוואר תפוס כרוני .וגם הידיים מוגבלות בטווח שלהן ,כשאני שוכבת על הריצפה לספורט -אני מתקשה להוריד את הידיים אחורה.
    הייתי כבר בטיפול אצל 2 כיירופרקטורים מהאזור שלי שמופיעים ברשימת המורשים
    ולא נעזרתי .הכאבים ממשיכים.
    האם זה קשור לפיברומאלגיה ?
    יש לכם רעיון מה עוד ניתן לעשות ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני בת 60 ומאובחנת כסובלת מפיברומאלגיה - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    30/08/2016

מתעניינת שלום,
    פיברומיאלגה היא כותרת כללית למצב שבו בהחלט עשויים להשתתף מרכיבים של בעיות שרירים ופרקים הניתנים לטיפול מוצלח של כירופרקטור. קשה להשוות בין מטפל אחד לאחר וכל שניתן להציע לך הוא לבוא, לבהדק ולנסות לפתור את הבעיה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 60 ומאובחנת כסובלת מפיברומאלגיה - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    30/08/2016

שלום למתעניינת,

פיברומיאלג'יה הוא שם כולל מדי ומאוד מאוד לא ספציפי לאבחון בעיות כאב ושלד, שניתן בדרך כלל למטופלים כאשר הרופאים לא יודעים מה יש להם ואין אבחון מדוייק.

התלונות שלך יכולות להיות קשורות לתהליכי שחיקה ניוונית והסתיידות במפרקי חוליות הצוואר עקב עומסי החיים ונשיאת תיקים ושקיות ילדים ונכדים על הידיים והכתפיים,
    וכן....
    יכולות להיות קשורות גם לפגיעה ניוונית בכריות הדיסק בצוואר או לפגיעה ישנה של צליפת שוט בתאונת דרכים,
    וכן יכולות להיות הסתיידות או פגיעה בגידי כתף, וכולן יכולות להתגבר על ידי ירידה בפעילות בלוטת התריס וחוסר כרוני בויטמין D וחשיפה לשמש,
    בקיצור,
    צריך להגיע לכירופרקטים מומחים לחווד שניה לבדוק את מכלול הגורמים ואז, לשלב מגוון טכניקות טיפול, מתיחות וחיזוק כל יום בנוסף לשילוב תוספי תזונה על מנת שהשיפור יגיע, והוא יגיע, רק צריך למצוא את תמהיל הטיפולים הנכונים לאחר שיש אבחונים מסודרים שלנו,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו