מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיעצות בנוגע לטיפול בפריצת דיסקאביגיל20/10/2016
שלום קוראים לי אביגיל אני סובלת כבר תקופה ארוכה מכאבים חזקים בצאוור, בידיים, ובראש מאחורה למטה, מהירדמות ונימולים בידים, חולשה וסחרחורת אני לא יכולה לעבוד כלום בקושי ואני אמא פעילה עד אתמול הרופאים חשבו שיש לי בעיה בתעלה העצבית או משהו באזור אבל היום עברתי MRI ויצא שיש פריצת דיסק ושכל אזור C נפגע אני עושה פיזוטרפיה והרופא שלי ממליץ לא לפנות לכירופרקט בשל הסכנה בנגיעה בעמוד השידרה מה דעתך כדאי לי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעמוד שדרה צווארי
ד``ר נמרוד לירם20/10/2016במצבים בהם האבחנה הקלינית היא פריצת דיסק (ו mri מגבה זאת) יש טעם, תוחלת ותועלת בטיפול כירופרקטור. הדבר יעזור גם ליציבות עתידית. התווית הנגד לטיפול במניפולציה היא לחץ נייכר על חוט השדרה והתפתחות בצקת. מחלה זו נקראת מיילומלציה ואינך סובלת ממנה. הזהרות הרופא "לא לעבור טיפול כירופרקטור" בהיעדר מיילומלציה ולחץ משמעותי על חוט השדרה יסודן בבורות, טעות ועל פי רוב גם אגו נפוח של חלק מהרופאים. הכירופרקטור על פי רוב יודע יותר מרופא משפחה או מומחה שאינו בתחום אורתופדיה או נוירוכירורגיה של עמוד השדרה. הוא מסוגל לעזור בבעיות עמוד שדרה, להפנות לבדיקות הנכונות וגם יודע מה לא לעשות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)