מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלט דיסק בגב התחתון l4-l5 עם חשד ל'בקע' - הקרנה לרגל ימין והמלצה על כירופרקטאסף ב06/11/2016
לאחר חודש של כאבים ברגל ימין שבעקבותם נאלצתי לצאת למחלה מעבודתי ולהפסיק כל פעילות ספורטיבית (הייתי מתאמן 4 פעמים בשבוע במכון כושר) פניתי לאורתופד. לאחר בדיקת סיטי נמצא בלט בחוליות l4-l5 בגב התחתון עם חשד לבקע. הדיסק יושב על השק ולכן ההקרנה לרגל ימין. לאחר התייעצות עם אורתופד כנראה שלא מדובר בפריצה והנל הפנה אותי למכון כירופרקטי בקניון רחובות (רחוב בילו רחובות). בחודש האחרון טני שוכב בבית ואני נוטל כדורי ארקוקסיה וזה מאוד עוזר לי לשיכוך הכאבים אם כי לא עושה סוף לכאבים. קיבלתי מספר זריקות אביטרן (לא אפידורל) שעזרו ללא יותר מ20 שעות. עברתי 5 טיפולים של דיקור סיני ממומחה שיש עליו תגובות מצוינות אך ללא שיפור. אני מבצע מספר הליכות בשבוע ומשתדל לעשות תרגילים לחיזוק הגב התחתון בשבוע וחצי האחרונים לאחר ששכבתי במיטה כמעט חודש ובנוסף למספר תרגילים שעשיתי במהלך הדיקור (כלומר זה לא שלא הייתי פעיל בכלל). אני משתדל לא לשבת רצוף יותר מ20 דקות, שכן אני כמעט ולא יושב אלא רק שוכב ועומד במהלך היום.
יש לי מספר שאלות ברשותכם: האם טיפול כירופרקטי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה כהמלצת האורתופד שלי? אם כן האם המכון שבקניון רחובות הוא מקום שהייתם ממליצים עליו? כמו כן במידה וכן מומלץ, איזה טיפולים עליי לעבור? אני מאוד מפחד מחלק מתלונות של לקוחות על כאבים שהתעצמו עקב שימוש בטיפול.. אשמח אם תוכלו לענות. תודה רבה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו כן
אסף ב06/11/2016ההקרנות לרגל ימין הן הקרנות שמלוות בזרמים וכאבים חזקים בעיקר באגן ועד לתאומים ולכף הרגל. שכחתי לציין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ על מוצא העצב
ד``ר נמרוד לירם06/11/2016ברור לגמרי שיש לך לחץ ניכר על מוצא העצב. אין זה משנה כלל אם בלט או פריצה. הנתון החשוב הוא כמה ועל מה לוחץ. זה תלוי בגורמים רבים כמו מיקום מדוייק של בלט הדיסק ביחס לתעלת העצב, גודל ונפח מרחב התעלה שלך, כמה בצקת יש וכו'.
כירופקרטיקה יכולה לעזור. היתרון הוא אפס שימוש בכימיקלים שפעולתם קצרת טווח ובטיחות גבוהה מאד. אביטרן יעזור זמנית בלבד כפי שנוכחת לדעת. לך למישהו שיודעים עליו לא רק איפה מקום המרפאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)